Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Een Kinderkamp

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Een Kinderkamp
Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Een Kinderkamp

Video: Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Een Kinderkamp

Video: Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Een Kinderkamp
Video: The OV-chipkaart: How to buy a train ticket in the Netherlands? 2024, April
Anonim

De zomervakantie niet doorbrengen in een benauwde stad, maar samen met leeftijdsgenoten in een zomerkamp op een schilderachtige plek, in een bos, aan een rivier of aan zee - wat is er beter voor een kind? Dit is een geweldige kans om zijn communicatieve vaardigheden en sociale aanpassing te testen, naast een volwaardige buitenactiviteit. Als u besluit een kaartje voor een kinderkamp te kopen, dient u dit van tevoren te regelen.

Hoe koop je een kaartje voor een kinderkamp
Hoe koop je een kaartje voor een kinderkamp

instructies:

Stap 1

De keuze aan plekken waar je kind terecht kan is vrij groot. Je kunt hem naar een van de lokale kampen sturen of naar die aan de kust van de Zwarte Zee. Neem contact op met een reisbureau of boek het online door op de site een geschikt kamp te kiezen. Zorg ervoor dat u beoordelingen voor deze plaats controleert. Als de ouders klachten hadden, zullen ze zeker hun verontwaardiging delen.

Stap 2

Let bij het bestellen van een voucher op internet op een item in het bestelformulier als de aanwezigheid van staatscompensatie. Als het selectievakje "Ja" is, plaats dan een vinkje in het vakje "Vergoeding uitgeven". Zo niet, kijk dan of er een mogelijkheid is om de kosten van de voucher te compenseren ten koste van het budget in het onderwerp van de Federatie waar je woont. In sommige daarvan krijgen kinderen van werkende ouders kortingen, ongeacht het soort bedrijf waarin de ouders werken.

Stap 3

Vraag, voordat u een definitieve keuze maakt, hoe de kinderveiligheidskwesties in het kamp worden opgelost, of er een medisch centrum en een gekwalificeerde arts is, hoe begeleiders worden geselecteerd en of ze speciaal onderwijs hebben en toegelaten zijn om met kinderen te werken. Het is niet overbodig om erachter te komen wat de programma's van vrije tijd en actieve recreatie zijn, welke sportafdelingen en -kringen in het kamp werken. Bespreek de mogelijkheden met uw kind. Hij moet ook deelnemen aan de besluitvorming.

Stap 4

In het geval dat u een voucher rechtstreeks bij een reisbureau koopt, dient u voor de registratie ervan een kopie van de geboorteakte of het paspoort van het kind, een kopie van de ziektekostenverzekering, een vragenlijst ingevuld en ondertekend door een van de ouders te verstrekken, evenals als uw paspoort. Na betaling van de bon wordt er een overeenkomst met u gesloten.

Stap 5

Als de voucher via internet is geboekt, door een aanvraag te sturen, wacht u op een telefoontje van de manager van het kinderkamp, die uw bestelling zal verduidelijken en documenten voor betaling zal sturen. Hij zal u ook vertellen welke documenten, naast de voucher, het kind mee moet nemen naar het kamp.

Aanbevolen: