Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Het Sanatorium?

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Het Sanatorium?
Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Het Sanatorium?

Video: Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Het Sanatorium?

Video: Hoe Koop Je Een Kaartje Voor Het Sanatorium?
Video: 13,983,816 and the Lottery - Numberphile 2024, April
Anonim

Alle werkende mensen merkten één interessant feit op: terwijl je werkt, doet niets pijn, maar zodra je op vakantie gaat of met pensioen gaat, verschijnen er meteen een groot aantal verschillende ziekten. Er is nog een situatie: er is een ziek kind geboren in het gezin. Natuurlijk kun je als een behandeling in een polikliniek zijn en slechts een kleine verbetering bereiken, of je kunt een andere weg inslaan: naar een sanatorium gaan en verfrist en met een betere gezondheid terugkeren.

Hoe koop je een kaartje voor het sanatorium?
Hoe koop je een kaartje voor het sanatorium?

instructies:

Stap 1

Selecteer het type reis. Er zijn drie soorten documenten: gratis, gedeeltelijk betaald en betaald.

Stap 2

Een gratis voucher wordt uitgegeven door het Republican Center for Health Improvement and Sanatorium and Resort Treatment. Ze geven het uit op basis van een attest van een plaatselijke arts. De therapeut geeft het op zijn beurt uit na een volledig medisch onderzoek van de patiënt.

Stap 3

Bij matige vormen van de ziekte kunt u het certificaat voortdurend vernieuwen om weer een gratis ticket te ontvangen. Om dit te doen, moet u bij terugkeer uit het sanatorium naar de polikliniek van de woonplaats gaan en een verklaring schrijven over de noodzaak van een sanatoriumbehandeling.

Stap 4

Voor sommige ernstige ziekten worden geen vouchers uitgegeven. Bijvoorbeeld bij diagnose van graad 3 hypertensie of schizofrene stoornissen.

Stap 5

De voucher met gedeeltelijke betaling wordt op de werkplek uitgereikt door de vakbonden of door de arts zelf. Dit type houdt preferentiële kortingen in bij het betalen van reiskosten, maaltijden, accommodatie en behandeling. Het belangrijkste bedrag wordt gedekt door het Fonds voor de Sociale Bescherming van de Bevolking. Maar dergelijke vouchers worden in beperkte hoeveelheden verstrekt aan therapeuten en vakbondsorganisaties.

Stap 6

Om deze voucher op het werk te krijgen, moet u een aanvraag schrijven en een certificaat van de noodzaak van behandeling in een sanatorium bijvoegen, afgegeven door een therapeut.

Stap 7

Volledige betaling van de voucher. Dit type wordt verworven in speciale instellingen die werken vanuit bepaalde sanatoria, of via reisbureaus. Deze vouchers zijn inclusief volledige reiskosten, maaltijden, medische behandeling en accommodatie.

Stap 8

Deze organisaties moeten een verklaring van een therapeut, paspoort of geboorteakte overleggen als de voucher voor kinderen wordt genomen. Het is ook mogelijk om een ander pakket te kopen voor de ouder die het kind vergezelt.

Aanbevolen: