Wat U Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar: 9 Eenvoudige Tips

Wat U Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar: 9 Eenvoudige Tips
Wat U Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar: 9 Eenvoudige Tips

Video: Wat U Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar: 9 Eenvoudige Tips

Video: Wat U Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar: 9 Eenvoudige Tips
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

De eerste wintermaand vliegt altijd als een moment voorbij en nu op de kalender van 31 december zitten we aan de feesttafel, naast onze familie en vrienden. En alles lijkt in orde te zijn, maar het gevoel van onvolledigheid gaat niet weg, alsof sommige problemen in het uitgaande jaar onopgelost bleven. Een competent planningsschema zal u helpen de lopende zaken met succes af te ronden en hun last niet met u mee te slepen naar het nieuwe jaar.

Wat u moet doen voor het nieuwe jaar: 9 eenvoudige tips
Wat u moet doen voor het nieuwe jaar: 9 eenvoudige tips

1. Maak een notitieboekje klaar. Op oudejaarsavond zijn er te veel taken voor ons klaargelegd. Het is lastig om alle informatie in je hoofd te houden, dus een notitieboekje kan een onmisbaar planningshulpmiddel zijn.

2. Maak een takenlijst. Het is noodzakelijk om een duidelijk onderscheid te maken tussen huishoudelijke en zakelijke aangelegenheden.

Voorbeeld: auto laten zien aan monteur, kinderen voorbereiden op matinee, tandarts bezoeken.

Voorbeeld: Dien een rapport in, reinig de database, voltooi het project.

3. Maak een lijst met felicitaties. De meest voorkomende fout is dat mensen naar de winkel rennen zonder een duidelijk idee te hebben van wie en wat ze gaan geven. Allereerst moet u beslissen aan wie u geschenken wilt geven, aan wie u telefonisch feliciteert en aan wie u alleen een e-mailbericht met felicitaties stuurt.

4. Maak een lijst met geschenken. Het beste is om als volgt een lijst te maken: Maria - parfum, Alexander - sjaal, Alena - boek, enz. Je moet niet te diep ingaan op de kwestie van geschenken, nadenken over welk merk parfum bij Maria past en aan welk boek Alena de voorkeur geeft.

5. Bepaal het menu. Als u het nieuwe jaar thuis viert, is dit het moment om te beslissen wat er precies op uw feesttafel komt.

6. Maak een lijst met producten. Na het opstellen van het menu zal het niet moeilijk zijn om de vereiste lijst met producten te schrijven.

7. Denk na over de outfit. Bereid kleding voor waarin u het nieuwe jaar zult vieren. Controleer of de jurk die je speciaal in september hebt teruggekocht niet genoeg voor je is. Moet u extra accessoires kopen.

8. Voer een overval uit op winkels. Nadat u alle lijsten heeft samengesteld, kunt u gaan winkelen. Neem hiervoor een vrije dag. Zo sla je alle vliegen in één klap: koop cadeautjes, eten en een feestelijke outfit. Vergeet niet dat hoe dichterbij de feestdagen, hoe meer mensen in de winkels. Stel het niet uit tot later.

9. Meld je aan bij de salon. Als je je nog niet hebt aangemeld voor een manicure, pedicure, knipbeurt, enz., moet je opschieten. Gratis opnemen is mogelijk niet beschikbaar.

Door je aan dit eenvoudige schema te houden, kun je je tijd goed besteden en het nieuwe jaar in harmonie en vreugde tegemoet gaan!

Aanbevolen: