Wat Je Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar

Wat Je Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Je Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Je Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Je Moet Doen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, April
Anonim

Het oude jaar loopt op zijn einde. Iedereen plande iets en maakte hun dromen waar. Sommigen slaagden erin om alles gemakkelijk te doen, anderen moesten hard werken. Nu is het tijd om de balans op te maken, namelijk om alles af te ronden wat voor het nieuwe jaar gedaan moet worden.

Wat je moet doen voor het nieuwe jaar
Wat je moet doen voor het nieuwe jaar

Verlies gewicht. Elk meisje en elke vrouw wil er geweldig uitzien tijdens de vakantie. Trek een mooie jurk aan en beleef een onvergetelijke tijd met je dierbaren. Dit alles laadt op met een uitstekend humeur en zelfvertrouwen voor het hele jaar.

Verzoening. Gedurende het lopende jaar bent u herhaaldelijk in conflict geraakt. Sommige meningsverschillen ontstonden door jouw schuld, sommige beledigingen werden je toegebracht door de mensen om je heen. Laat het nu irrelevant worden. Vraag iedereen om vergeving en vergeef mensen zelf.

Weg met onnodige dingen. Je hebt vast dingen die je niet meer gebruikt. Gooi ze weg, laat iets nieuws je leven binnenkomen. Geef bijvoorbeeld oude kleren aan wie ze echt nodig hebben, boeken die je niet leest, geef ze af aan de bibliotheek, en geef een oude fiets aan een buurjongen, laat hem er nu op rijden.

Beloftes houden. Vaak hebben mensen haast om beloftes te doen en komen ze vervolgens niet na. Ze doen dit alleen om sneller achter te blijven, terwijl anderen door hun schuld lijden. Vooral kinderen maken zich hier zorgen over. Ze vertrouwen volwassenen immers en verwachten dat ze hun beloften nakomen. Als je dit je kind aandoet, leer je hem liegen en verlies je de geloofwaardigheid in de ogen van je kind. Als je je woord niet kunt houden, is het beter om het niet te beloven, maar bied je voor nu je excuses aan aan iedereen die tevergeefs is beloofd.

Koop cadeaus. Maak er een gewoonte van om van tevoren geschenken te kiezen, anders moet je kopen wat er nog in de winkels ligt. Je kunt papa een dure stropdas of sjaal geven, mama zal blij zijn om iets van huishoudelijke apparaten te krijgen. Het is beter voor vriendinnen om kaartjes te geven voor spa-salons of fitnessruimtes, misschien een kledingstuk of beddengoed. Vrienden zullen blij zijn met een akoestisch systeem in de auto, je kunt een verzameling van je favoriete films of games doneren, evenals een scheerset. Kinderen zullen dol zijn op bordspellen, snoep, goede films of speelgoed.

Betaal je schulden af. Als er schulden zijn, betaal ze dan dit jaar af. Geef je buurman geld, betaal je gsm-schuld af, betaal alle boetes en, als de kans zich voordoet, los de lening af.

Dit is natuurlijk een ruwe lijst van dingen die je moet doen voor het nieuwe jaar. Je kunt zeker veilig je eigen items toevoegen. Bijvoorbeeld een voorjaarsschoonmaak of garderobevernieuwing. Het belangrijkste is om al het slechte en onnodige in het oude jaar te laten. Dit is tenslotte wat mensen ervan weerhoudt om echt gelukkig te zijn.

Aanbevolen: