Wat Moet Er Gebeuren Voor Het Nieuwe Jaar?

Wat Moet Er Gebeuren Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Moet Er Gebeuren Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Moet Er Gebeuren Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Moet Er Gebeuren Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Solana u0026 Cardano klaar om te knallen?! 2024, Mei
Anonim

Wanneer de eerste sneeuw valt, begint de pre-vakantie drukte te heersen en is het heel gemakkelijk om iets belangrijks te vergeten. Een takenlijst komt te hulp met antwoorden op wat er voor het nieuwe jaar moet gebeuren om alles te doen en niets te missen.

Wat moet er gebeuren voor het nieuwe jaar?
Wat moet er gebeuren voor het nieuwe jaar?

Er is niet veel tijd meer voor het nieuwe jaar, wat betekent dat het nu tijd is om alle dingen af te maken en te doen wat ze in deze 12 maanden niet durfden te doen. Probeer je dromen waar te maken uit de onderstaande lijst, waar staat aangegeven wat je voor het nieuwe jaar moet doen om je echt gelukkig te voelen met het klokkenspel.

Beeld
Beeld
  • Probeer een slechte gewoonte te doorbreken om het volgende jaar met een schone lei te beginnen. Stop met uitstellen, stop met roken, stop met fastfood. Iedereen heeft wel iets dat hem in de weg staat en constant tegenhoudt. Waarom niet durven om veranderingen aan te brengen en samen te vallen met zo'n belangrijke datum als het nieuwe jaar.
  • Als je in de eerste plaats nadenkt over wat je voor het nieuwe jaar moet doen, is het om alle schulden te verdelen. We hebben het niet over een lening of hypotheek, misschien bent u gewoon vergeten een dierbare te bedanken voor de verleende dienst.
  • Hoe moeilijk het ook is om afstand te doen van het verworven goed, probeer de omringende ruimte te bevrijden van overtolligheid. Ga door kledingkast, rommel, oude dingen uit eerdere relaties. U zult merken hoe het huis zal worden getransformeerd en u zult met meer vertrouwen uw mooie toekomst tegemoet kunnen gaan. Bovendien hoeven dingen niet weggegooid te worden, probeer ze uit te delen aan vrienden of doneer aan een goed doel.
  • Als je nog geen verlanglijstje voor het jaar hebt gemaakt, doe het dan. En als het het van vorig jaar heeft overleefd, dan is het tijd om de punten door te nemen en te proberen de rest ervan te belichamen.
  • De beste manier om harmonie te bereiken is om je ziel te bevrijden van wrok, zelfs als je nog steeds boos op iemand bent. Geloof me, het is de energie niet waard die je besteedt aan het in je hoofd houden van negatieve gedachten.
Beeld
Beeld
  • Als je niet door de winkels wilt rennen op zoek naar cadeaus, dan is het beter om erover na te denken om ze aan het begin van de winter te kopen. Als je niet weet wat je je vrienden, soulmate of familieleden moet geven, dan heb je nog tijd om onmerkbaar hun diepste verlangens te onthullen.
  • Als je je ouders lange tijd niet hebt gebeld en je familieleden niet hebt afgeschreven, moet je het doen. Als u niet van plan bent om het nieuwe jaar met uw gezin te vieren, dan is het in de nabije toekomst niet overbodig om uw familie en vrienden te bezoeken.
  • Beslis over een onbaatzuchtige daad. Verras iemand die je niet kent met een cadeau, doneer geld aan een dierenasiel of doneer bloed.
  • Ondanks dat er weinig tijd meer is tot eind december, kun je je nog steeds aanmelden voor de sportschool, yoga doen, een abonnement op het zwembad kopen, de bereiding van de Indiase of Thaise keuken onder de knie krijgen in culinaire cursussen om je vrienden met originele gerechten voor het nieuwe jaar.
  • Ga een weekendje weg in een andere stad of land waar je nog niet eerder bent geweest.
Beeld
Beeld
  • Probeer de adrenalinestoot door extreme sporten te doen. Misschien heb je altijd al gedroomd van bergbeklimmen, raften of parachutespringen, maar bleef je het uitstellen.
  • Doe wat je voorheen niet durfde. Probeer een gebakken slang in een Vietnamees restaurant, praat met een vreemde op straat of koop een motorfiets.
  • Word verliefd als je single bent en als je al een soulmate hebt, verfris dan je gevoelens door je liefde opnieuw te belijden.
  • Probeer elke dag een paar minuten eerder wakker te worden. Dus tegen het nieuwe jaar kun je opscheppen over je resultaten en de dag met meer dan een uur verlengen om nieuwe verlangens te belichamen.

Aanbevolen: