Hoe Een Amerikaans Visum Te Krijgen In

Hoe Een Amerikaans Visum Te Krijgen In
Hoe Een Amerikaans Visum Te Krijgen In

Video: Hoe Een Amerikaans Visum Te Krijgen In

Video: Hoe Een Amerikaans Visum Te Krijgen In
Video: Reizen EN emigreren naar Amerika? Hoe en met welke visums? 2024, April
Anonim

Voor velen blijft een reis naar de Verenigde Staten van Amerika een luchtkasteel en tevergeefs. Het is bekend dat de Verenigde Staten een zeer populair land blijven voor illegale emigratie, daarom zijn er de strengste controles voor diegenen die een inreisvergunning willen verkrijgen. Maar dit zou voor jou niet doorslaggevend moeten zijn in de vraag: moet je een reis naar de VS plannen?

Hoe een visum voor de VS te krijgen
Hoe een visum voor de VS te krijgen

Ondanks de bestaande ontberingen is het mogelijk om een visum voor de Verenigde Staten te krijgen. Op de website van de ambassade vindt u eenvoudig een lijst met benodigde documenten. U kunt een beroep doen op de diensten van tussenpersonen of alleen vertrouwen op uw eigen kracht. In ieder geval zult u een persoonlijk onderhoud moeten ondergaan met het consulaire personeel, dit is de belangrijkste fase in het visumproces, die niet kan worden omzeild. Daarom moet u het interview zorgvuldig voorbereiden om problemen te voorkomen en de kans op weigering om u een Amerikaans visum af te geven tot een minimum te beperken.

Tegenwoordig is een interview met consulair personeel een verplichte procedure voor alle aanvragers die voor het eerst een visum voor dit land ontvangen. Als u een hervisum of verlenging van een bestaand visum aanvraagt, is de kans groot dat u niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. De interviewtaal (Russisch of Engels) hangt af van het type visum dat u krijgt.

Tijdens het interviewproces moeten consulaire functionarissen erachter komen voor welk echt doel u een reis naar de Verenigde Staten plant. Ze zijn goed opgeleid als psychologen en bij het minste vermoeden dat u van plan bent een illegale migrant te worden, wordt u de toegang tot het land ontzegd. Geef nooit valse informatie over uzelf in de vragenlijst. Als je eerder een "groene kaart" hebt aangevraagd en je werd geweigerd, zwijg daar dan niet over. Het personeel van het consulaat zal dit feit zeker onthullen, en het verbergen ervan zal niet in uw voordeel worden geïnterpreteerd.

Over het algemeen wordt het feit dat u probeert een "groene kaart" te verkrijgen door het consulaat beschouwd als uw wens om in de Verenigde Staten te wonen, en hoogstwaarschijnlijk zal uw visumaanvraag worden geweigerd.

Als je vastbesloten bent om een visum voor de Verenigde Staten te krijgen, gedraag je dan natuurlijk in het interview. Je moet je genegenheid voor Rossi bewijzen tijdens het gesprek. Dat kan door overtuigend aan te tonen dat een reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten een kans is om te studeren en daarna thuis weer aan het werk te gaan. Vertel ons over uw genegenheid (familie, onroerend goed, werkplek) in Rusland. Misschien bent u op reis als toerist en wilt u unieke natuurparken, reservaten bezoeken en aankopen doen. Een goed doordacht gespreksplan, een zelfverzekerde rustige toon zal het consulaat ongetwijfeld in uw voordeel doen. Tijdens het gesprek worden u vragen gesteld die tot doel hebben uw verborgen wens om uit Rusland te emigreren te onthullen. Maak op geen enkele manier grapjes tijdens het gesprek en sta er stevig op dat je een korte reis naar het land wilt maken, waarna je terugkeert naar je thuisland.

Aanbevolen: