Wat Vraag Je Je Ouders Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Vraag Je Je Ouders Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Vraag Je Je Ouders Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Vraag Je Je Ouders Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Vraag Je Je Ouders Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Zo zeggen je ouders altijd 'Ja'! | Vloglab 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een heerlijke vakantie vol positieve emoties en magie. Aan de vooravond van dit evenement rijst een interessante vraag: wat moet je vragen voor zo'n geschenk?

Wat vraag je je ouders voor het nieuwe jaar?
Wat vraag je je ouders voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Als je gekweld wordt door de vraag naar een geschenk, en je weet niet wat je wilt, probeer dan je gekoesterde verlangens te herinneren. Misschien is er iets waar je al heel lang van droomt. Of er waren gedurende het jaar gedachten, wensen, over het gewenste geschenk. Het kan een trui zijn uit de etalage van een nieuwe kledingwinkel die je tijdens een wandeling zag of een nieuw oortje als vriend.

Stap 2

Als je twijfelt tussen twee dingen, beslis dan wat je nodig hebt en meer wilt krijgen. Het is natuurlijk lastig kiezen tussen bijvoorbeeld een nieuw telefoonmodel en een tablet. Maar denk toch eens na over wat voor jou nuttiger is. Denk na over de verdiensten en functionaliteit van elk item. Stel je voor dat je op 1 januari het eerste object in je handen hebt, wat zijn je gevoelens? Stel je nu voor dat je een tweede krijgt. Bedenk waar je blij van werd.

Stap 3

Vraag je ouders nooit om geld. Dit wordt niet geaccepteerd voor het nieuwe jaar. Een alternatief zou een cadeaubon kunnen zijn.

Stap 4

Vraag niet om zeer dure geschenken zoals diamanten juwelen. Als je ziet dat je ouders het zich niet kunnen veroorloven om een nieuwe auto of dure huishoudelijke apparaten te kopen, vraag ze dan niet om iets bovenzins. Overweeg een optie voor een budgetgeschenk.

Stap 5

Het geschenk hoeft niet tastbaar of tastbaar te zijn. Het kan een reis naar het buitenland zijn of een vakantie in de zuidelijke regio's, een reis naar een andere stad of een reis naar een sanatorium. Als je geen zin hebt om ergens heen te gaan, kun je iets kiezen uit entertainment, bijvoorbeeld een ballonvaart of een parachutesprong.

Stap 6

Denk na over wat je mist. Misschien heb je nieuwe laarzen nodig voor de winter of een nieuwe laptop. Je kunt je ouders vragen om te betalen voor bowlen of paintballen.

Stap 7

Overleg met vrienden, denk samen. Misschien wil je hetzelfde krijgen als je vriend of vriendin.

Stap 8

Als je al lang van een kitten of puppy hebt gedroomd, vraag dan om een nieuwe vriend voor het nieuwe jaar. Zorg ervoor dat je je ouders vertelt dat je voor hem zult zorgen en klaar bent om de verantwoordelijkheid voor hem te nemen. Laat zien hoe graag je hem wilt en dat het veel voor je betekent. Dan heb je meer kans om te krijgen wat je wilt.

Stap 9

Als je een hobby of favoriete hobby hebt, kun je om iets gerelateerds vragen. U wilt bijvoorbeeld al lang leren tennissen. Vraag om een tennisracket. Misschien wil je gitaar leren spelen, vraag dan om een gitaar als cadeau. Als je een kunstenaar bent, vraag je ouders dan om een grote set verf of kleurpotloden.

Stap 10

Een eventuele gift kan iets zijn voor zelfontplooiing, bijvoorbeeld een sportschoollidmaatschap, schilderen of vreemdetalencursussen.

Aanbevolen: