Hoe Feliciteer Je Je Vrouw Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Vrouw Op 8 Maart?
Hoe Feliciteer Je Je Vrouw Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Vrouw Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Vrouw Op 8 Maart?
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, Mei
Anonim

Familieleden en naasten hebben altijd uw zorg en aandacht nodig, maar vooral vrouwen moeten op 8 maart een plezier doen. Een vooraf gekocht cadeau is een onmisbaar element voor de voorjaarsvakantie van mooie dames. Maar bloemen overhandigen en je ogen op de tv begraven is niet de beste optie om je vrouw te feliciteren.

Hoe feliciteer je je vrouw op 8 maart?
Hoe feliciteer je je vrouw op 8 maart?

Noodzakelijk

  • - boeket;
  • - Cadeau;
  • - ontbijt op bed.

instructies:

Stap 1

Verberg het geschenk en de bloemen zorgvuldig om de verrassing niet te bederven. Probeer veel eerder op te staan dan je vrouw om een feestelijk ontbijt te maken. Bak de eieren zachtjes met gebakken eieren en snij de bloem en het hart uit met de scherpe punt van een mes. Zet sterke koffie of zet verse thee.

Stap 2

Ga naar de dichtstbijzijnde banketbakkerij voor vers gebak - warme luchtige croissants zullen uw partner verrukken! Bedek het dienblad met een mooi servet, plaats borden met eten, kopjes aromatische koffie en een vaasje met een bloem.

Stap 3

Maak je vrouw wakker met een zachte kus, vertel over je liefde voor haar. Eet samen je ontbijt, jullie hebben allebei kracht nodig! Zorg voor je geliefde, breng additieven mee, trakteer met snoep en serveer servetten. Vergeet op deze dag niet de afwas te doen.

Stap 4

Als de vrouw naar het toilet gaat, haal dan de bloemen en een cadeau tevoorschijn, zodat je je partner volledig bewapend kunt ontmoeten. Feliciteer je geliefde met de vakantie en omhels in je warme omhelzing. Vraag haar hoe ze de volgende keer wil doorbrengen. Zelfs als je geliefde vrouw naar haar moeder wil gaan, ontzeg haar dit plezier dan niet.

Stap 5

Bied een compromisoptie - blijf voor een zeer korte tijd bij je schoonmoeder en ga dan naar de première van een Hollywood-film of ga in een restaurant zitten. Ga niet in de auto zitten als uw partner boodschappen gaat doen. Een vrouw mist de aandacht van haar geliefde man als ze iets nieuws probeert. Verwen je geliefde nog een cadeau! Een set kanten ondergoed zal niet alleen uw vrouw bevallen, maar ook u.

Stap 6

Zeg complimenten en tedere woorden, draag je geliefde in je armen en laat je zorgen deze vakantie niet verduisteren. Denk niet aan de bank en een flesje bier, koop een goede zure wijn en sluit de avond waardig af door herhaaldelijk je liefde aan je vrouw te bewijzen.

Aanbevolen: