Zo Verras Je Mama En Oma Op 8 Maart

Zo Verras Je Mama En Oma Op 8 Maart
Zo Verras Je Mama En Oma Op 8 Maart

Video: Zo Verras Je Mama En Oma Op 8 Maart

Video: Zo Verras Je Mama En Oma Op 8 Maart
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, Mei
Anonim

Kinderen maken exclusieve cadeaus voor moeders en grootmoeders. Papa kan ook meedoen met de creativiteit van kinderen. Het is heel leuk om iets nuttigs te presenteren dat samen is gemaakt voor degenen die het dichtst bij u staan.

Geschilderde planken
Geschilderde planken

Moeders en grootmoeders houden ervan om dierbaren te plezieren met verschillende lekkernijen. Je kunt een mooie assistent worden, waar je in de keuken niet zonder kunt. Geloof me, je geliefde vrouwen zullen elke keer glimlachen als ze de keuken binnenkomen en eten bereiden. Waar kun je niet zonder in de keuken? Zonder snijplank natuurlijk. Als papa een manusje van alles is, dan kun je een plank van elke vorm uit multiplex snijden, de randen schuren met schuurpapier en het geschenk is bijna klaar. Maar je kunt in een winkel een bord kopen in je favoriete vorm en maat. Een houten of multiplex blank is slechts een half geschenk. Nu kun je er een meesterwerk van maken. Kleine helpers kunnen het.

Als het kind geen peuter is en een ingebrande soldeerbout aankan, dan kan de tekening op het bord verbrand worden. Om dit te doen, brengen we een tekening aan op een houten oppervlak met een eenvoudig potlood. Als je geen artistiek talent hebt, kun je carbonpapier gebruiken om een geschikte afbeelding op het bord over te brengen. We nemen een soldeerbout om te branden en schoonheid te creëren. Je hoeft de tekening niet eens te vernissen, hij zal niet afwassen, hij zal niet verslechteren bij gebruik van het bord.

Je kunt een kant-en-klaar bord met een verschroeid patroon kopen en schilderen. Zelfs een kind kan dergelijk werk aan. Je kunt schilderen met zowel kleurpotloden als gouache. Het is beter om felle kleuren te gebruiken om het bord er feestelijk en feestelijk uit te laten zien. Zo'n vaartuig moet worden gelakt, zodat de tekening tijdens gebruik niet verslechtert. Dit geschenk zal een prominente plaats innemen in de keuken en zal een onvervangbare hulp worden voor moeder en grootmoeder.

Aanbevolen: