Wat Te Geven Aan Mama En Vriendin Op 8 Maart

Wat Te Geven Aan Mama En Vriendin Op 8 Maart
Wat Te Geven Aan Mama En Vriendin Op 8 Maart

Video: Wat Te Geven Aan Mama En Vriendin Op 8 Maart

Video: Wat Te Geven Aan Mama En Vriendin Op 8 Maart
Video: SIERADEN UNBOXING! u0026 Qu0026A! 2024, Mei
Anonim

Soms is het voor jongeren extreem moeilijk om een goed cadeau voor de vakantie te vinden, maar het is niet zo moeilijk als het lijkt. Wat kun je je vriendin of moeder geven op 8 maart?

Wat te geven aan mama en vriendin op 8 maart?
Wat te geven aan mama en vriendin op 8 maart?

Internationale Vrouwendag komt eraan, maar een geliefde is er nog niet uit, wat zou hij graag cadeau krijgen? Er is geen universeel recept voor alle vrouwen. Niet alle dames houden zelfs van bloemen, en het is gemakkelijk om in de war te raken met snoep: je geeft een vriend een doos en ze blijkt op dieet te zijn, of heeft zelfs een hekel aan snoep. Daarom is de gemakkelijkste manier om een cadeau te kiezen voor degenen wiens smaak, voorkeuren en levensstijl al lang bij je bekend zijn: je moeder of je vriendin.

Wat geef je mama op 8 maart?

Het is helemaal niet nodig om aan mama te geven voor de vakantiebloemen die tegen exorbitante prijzen in de metro zijn gekocht. Het is het beste om het cadeau van tevoren te regelen, op basis van je budget en de favoriete activiteiten van je moeder.

  1. Producten voor de keuken. Dus als je ouder een uitstekende kok is, kun je iets doneren uit het keukengerei. Het is alleen toegestaan om potten en pannen te geven als mama erom vraagt. Elke huisvrouw zal een mooie dienst beter waarderen (vooral als er een plaats is om het te plaatsen). Nog beter is om keukenapparatuur te doneren: een blender, groenteprocessor of multicooker. Zo'n cadeau zal de moeder zeker verrukken en haar veel tijd besparen. Zorg ervoor dat je haar laat zien hoe je cadeau werkt.
  2. Handwerk. Als je moeder dol is op naaien, breien of borduren, kun je haar de juiste knutselspullen laten zien. Een geweldig cadeau voor ambachtslieden zijn ook sets waarmee ze de techniek van decoupage, parwork, snijwerk, vilten, origami en andere originele kunsten onder de knie kunnen krijgen.
  3. Textiel. Een beddengoedset is een goed en praktisch cadeau voor huisvrouwen van elke leeftijd. In de regel weigeren vrouwen bad- en keukenhanddoeken, mooie tafelkleden, dekens en badjassen niet.
  4. Boeken. Voor vrouwen die van lezen houden, kun je het volledige werk van je favoriete auteur doneren, of gewoon een goed boek. Daarnaast komt een mooi vormgegeven receptenboek elke huisvrouw goed van pas.
  5. Accessoires. Het is niet de moeite waard om je moeder kleding te geven, omdat de kans groot is dat je een fout maakt met haar smaak of met de maat. Geef haar liever leren zegels, een portemonnee of een elegante handtas.
  6. SPA-voucher. De meeste vrouwen, vooral de oudere generatie, vinden het jammer om geld uit te geven aan cosmetische ingrepen, dus een bezoek aan de spa is een ontoegankelijk amusement voor hen. Verwen je geliefde moeder met professionele zorg: presenteer haar met een certificaat aan een schoonheidssalon. En als je ouder liever actief bezig is, kun je haar een abonnement op een fitnessclub aanbieden.

Wat geef je een meisje op 8 maart?

Een meisje een plezier doen is nog moeilijker dan een moeder: als een eenvoudig teken van aandacht van haar geliefde zoon genoeg is voor de laatste, dan verwachten meisjes die er nog niet in geslaagd zijn om echtgenote te worden op zijn minst de maan uit de lucht van hun man op 8 Maart. Met een banaal boeket red je het tenminste niet. Maar voordat we erachter komen wat je een meisje op 8 maart kunt geven, zal ik een lijst maken van wat je je dierbaren niet moet geven op deze feestdag.

Meisjes mogen dus geen 3 dingen presenteren: kleding, cosmetica en parfum. Meer precies, je kunt dit allemaal geven, maar alleen als je met de held van de gelegenheid naar de winkel komt en samen kleding of cosmetica voor haar kiest. Anders zal het heel moeilijk voor je zijn om het meisje te plezieren, zelfs als je haar heel goed kent. Een ander taboe is huishoudelijke apparaten en servies: uw dame kan dit opvatten als een hint dat haar plaats in de keuken is, en dodelijk beledigd zijn.

Wat betreft geschenken, het is het beste om het volgende aan je geliefde meisjes te geven.

  1. Bloemen. Geef gewoon geen banale boeketten aan de dame van het hart: niemand zal zich ze 3 dagen na de vakantie herinneren. Laat je fantasie zien: er zijn nu zoveel originele bloemgeschenken te koop als je wilt: boeketten met snoep, natuurlijke rozen die niet vervagen van 6 maanden tot 5 jaar, bloemen met eventuele inscripties op de bloembladen en zelfs een gewone bonsai zullen zeker in de smaak vallen je vriendin meer dan een ander boeket onderdoorgang.
  2. Decoraties. Elk meisje zal graag een diamanten ring, gouden oorbellen of een hanger met het sterrenbeeld ontvangen voor de vakantie. Het belangrijkste is om haar niet iets te pretentieus te geven, zoals broches of een ketting met veelkleurige stenen, omdat niet iedereen van dergelijke sieraden houdt.
  3. Benoemd ding. Tegenwoordig zijn services die klaar zijn om elke inscriptie of afbeelding op huishoudelijke artikelen af te drukken zeer gebruikelijk: T-shirts, kopjes, petten, kussens, flessen, spiegels, sleutelhangers, schijven, enz. Maak een mooie collage van foto's van een meisje en laat deze bijvoorbeeld op een kussen printen. Het zal een heel praktisch en origineel cadeau blijken te zijn. Als je je geliefde eindelijk wilt verbazen, bestel dan haar sculptuur op een 3D-printer.
  4. Digitale technologie. Als de meisjes huishoudelijke apparaten niet respecteren, kun je veilig digitale apparaten geven. Dit omvat mobiele telefoons en smartphones, camera's, camcorders, flashdrives, enz. Veel vrouwen zullen blij zijn met moderne apparaten en je zult oprechte dankbaarheid verdienen.
  5. Bezoek aan de SPA-salon. Net als moeders zullen meisjes heel blij zijn met een voucher voor het bezoeken van spabehandelingen, een schoonheidssalon of een cosmetische instelling. Trouwens, je kunt met je lieveling naar de spa gaan: er zijn veel procedures voor mannen en gezamenlijke lichaamsverzorging maakt je heel dichtbij.

En vergeet natuurlijk het juiste uiterlijk en gedrag tijdens de vakantie niet. Trek een overhemd en stropdas aan, scheer je, overlaad het meisje met aandacht en complimenten - en ze zal deze vakantie gegarandeerd niet vergeten, zelfs als je cadeau verre van ideaal is.

Aanbevolen: