Hoe Organiseer Je Een Huisfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Huisfeest?
Hoe Organiseer Je Een Huisfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Huisfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Huisfeest?
Video: EEN HUISFEESTJE GEVEN?! | Hoe word ik een echte man? Afl. #9 | Daily Noise 2024, Mei
Anonim

Het voordeel van een feest is dat het een feestelijke sfeer creëert en gelegenheid geeft om met uw dierbaren om te gaan. Voor velen verandert de thuisvakantie echter in gewone bijeenkomsten met bier en voetbal voor mannen en thee en cake voor vrouwen. Om dit te voorkomen, dient u zich van tevoren op dit evenement voor te bereiden.

Hoe organiseer je een huisfeest?
Hoe organiseer je een huisfeest?

instructies:

Stap 1

Creëer een feeststijl voor de gelegenheid. Als je bijvoorbeeld de herfstblues beu bent en de zee mist, maak dan een feest "On the Beach", "In Haïti", "On a Wild Island", "Pirates of the Caribbean".

Stap 2

Versier het interieur volgens het idee. Als dit een eiland is, schik dan potten met vegetatie, versier het appartement met exotische bloemen (gemaakt van stof, papier), schelpen en zeesterren, parels, zeewier. Gebruik de kleuren van de oceaan, zand en dieren in het wild om je huis en tafel te versieren. Maak ook muziek en geuroliën of kaarsen klaar voor een thema-avond.

Stap 3

Bereid gerechten voor die bij het feest passen of versier uw kenmerkende recepten met een vakantiethema. Op een strandfeest zien bijvoorbeeld visgerechten, de Japanse keuken en zelfs sandwiches, groenten, fruit er harmonieus uit, zoals voor een picknick.

Stap 4

Denk goed na over de plaats en aankleding van de tafel. Zo kan een huisfeest “On the Beach” plaatsvinden in een kleine vriendenkring in de vorm van een picknick op de grond, en met een groot aantal mensen kunnen tafels, zoals aan een buffettafel, langs de muren in de vorm van bomen en stenen of in het midden van de kamer in de vorm van een verlaten schip.

Stap 5

Informeer gasten om geschikte pakken mee te nemen. Dus zwemkleding, kostuums van piraten, bewoners van de onderwaterwereld zijn welkom in een nautische stijl.

Stap 6

Maak wedstrijden, proosten in overeenstemming met het thema van de avond en rekening houdend met de ruimte. Als er veel actieve wedstrijden zijn, is het beter om tafels langs de muren te plaatsen, zoals bij een buffettafel, als er meer stille zijn, kan de tafel in het midden van de kamer staan. Op een zeefeest kun je bijvoorbeeld themaraadsels, rebussen, charades raden; teken met gesloten ogen een zeebewoner; verbeelden de dans van zeemeerminnen of eilandbewoners; maak zeegezichtsschildering; speel "The Sea Worries Once" of houd een piratenkussengevecht.

Stap 7

Het is niet nodig om alles zelf te bedenken, je kunt taken voor gasten verdelen, waarbij iedereen komt met een toost, poëzie, prijsvraag en zelfs een gerecht op een bepaald onderwerp. Maar in dit geval moet u 100% vertrouwen hebben in de prestaties en toewijding van de persoon, anders kan het feest worden verpest.

Stap 8

Een thuisfeest zal 100% succesvol zijn als de omgeving, gerechten, kostuums, wedstrijden in harmonie met elkaar zijn en helpen om in de gegeven sfeer te duiken, maar tegelijkertijd moet de gastheer van de vakantie, zoals een professionele toastmeester, handhaven de opgewekte stemming van de aanwezige gasten.

Aanbevolen: