Wat Is Het Feest Van Eten?

Wat Is Het Feest Van Eten?
Wat Is Het Feest Van Eten?

Video: Wat Is Het Feest Van Eten?

Video: Wat Is Het Feest Van Eten?
Video: Moeten snackwagens bij scholen verboden worden? 2024, April
Anonim

Het Food Festival is een dag van de culinaire kunsten in Moskou, waarop u een breed scala aan gerechten kunt proeven van de beste chef-koks van de hoofdstad. Alle fijnproevers of gewoon liefhebbers van lekker en gezond eten in een aangenaam gezelschap zijn welkom op de vakantie.

Wat is het Feest van Eten?
Wat is het Feest van Eten?

Al twee jaar op rij organiseert de Moskouse editie van Afisha-Food een Food Festival in de hoofdstad, dat in de frisse lucht al diegenen samenbrengt die willen genieten van heerlijke gerechten en verse natuurlijke producten willen kopen. Het evenement vindt plaats in het laatste weekend van de zomer in Gorky Park.

Op de dag van de vakantie worden veel tenten en veldkeukens opgezet op het grondgebied van de Golitsyn-vijvers, waar de beste chef-koks van restaurants in Moskou gastronomische hoogstandjes bereiden voor alle gasten. Alle gekookte gerechten kunnen daar gekocht en geproefd worden, zittend aan een van de vele gedekte tafels met comfortabele fauteuils of banken. Welnu, u kunt uw favoriete lekkernij mee naar huis nemen.

Beroemde grootstedelijke chef-koks en gastronomiespecialisten delen de geheimen van hun vaardigheden op het festival en leren toeschouwers tijdens speciale masterclasses over het koken van verschillende gerechten. Op het Food Festival leer je bijvoorbeeld hoe je verschillende soorten vlees goed snijdt of leer je echte Oezbeekse pilaf koken. Daarnaast vertellen de koks over de voordelen en bijzonderheden van bepaalde producten en trakteren ze de gasten op gecreëerde culinaire hoogstandjes.

Er zijn veel winkels in het park waar u verse en natuurlijke groenten, fruit en vlees kunt kopen. Vooral eco-producten zijn populair, die ook op dit evenement te vinden zijn. Op het Food Festival is er de mogelijkheid om keukengerei of professionele apparatuur te kopen om te koken, dierbaar aan het hart van de gastvrouw.

Aparte toonbanken zijn gewijd aan de meest verse zoetwaren en nationale gerechten van de volkeren van de voormalige USSR. Daar proef je echte Azerbeidzjaanse pilaf, vers bereide Georgische khinkali, malse khachapuri en nog veel meer.

Toegang tot het foodfestival, dat loopt van 12.00 tot 22.00 uur, is met een kaartje. De prijs voor een volwassene is ongeveer 800 roebel, voor een kind - 300 roebel. Kinderen onder de 10 jaar zijn gratis. Het is toegestaan om kleine honden, camera's en diverse dingen mee te nemen voor een comfortabel verblijf, bijvoorbeeld een deken en een kussen.

Aanbevolen: