Wat Te Eten Bij McDonald's

Inhoudsopgave:

Wat Te Eten Bij McDonald's
Wat Te Eten Bij McDonald's

Video: Wat Te Eten Bij McDonald's

Video: Wat Te Eten Bij McDonald's
Video: DOBBELSTEEN BEPAALT HOEVEEL WIJ ETEN BIJ MCDONALD'S 2024, Mei
Anonim

McDonald's is een integraal onderdeel van het stadsleven geworden. Het is moeilijk om een fastfood te vinden dat beter smaakt dan deze plek biedt. Het menu van McDonald's wordt voortdurend bijgewerkt en biedt steeds meer nieuwe gerechten aan haar bezoekers. Uit zo'n verscheidenheid aan heerlijke sandwiches, snacks en desserts, kan het soms erg moeilijk zijn om je favoriete gerecht te kiezen.

Wat te eten bij McDonald's
Wat te eten bij McDonald's

instructies:

Stap 1

Frietjes. Heerlijke gefrituurde aardappelsticks worden beschouwd als het meest populaire gerecht van de fastfoodketen van McDonalds. U kunt kiezen uit een kleine, middelgrote of grote portie. Zoetzure sauzen en kaassauzen, maar ook barbecue- en currysauzen passen goed bij frites.

Beeld
Beeld

Stap 2

Hamburger. Traditionele sandwich die op het menu van McDonalds-restaurants over de hele wereld staat. Het heerlijke broodje bevat gehakte hele biefstuk, mosterd, gearomatiseerde ketchup, verse uien en een schijfje ingelegde komkommer. Om je honger volledig te stillen, is één broodje niet genoeg voor je, dus neem twee hamburgers of vervang een van hen door een ander heerlijk broodje - een cheeseburger.

Beeld
Beeld

Stap 3

Kip burger. Chickenburger is een geweldige vondst voor jou als je liever kippenvlees eet. Tussen de twee gekarameliseerde broodjes zit een smakelijke kipkotelet, gepaneerd in paneermeel, evenals een blaadje verse sla en witte saus.

Beeld
Beeld

Stap 4

Big Mac. Maak de perfecte keuze door een van de populairste sandwiches van McDonald's aller tijden te bestellen. Big Mac is een groot broodje met twee gesneden steaks, gekruid met ingelegde plakjes komkommer, uien, plakjes smeltkaas, verse sla en een speciale saus.

Beeld
Beeld

Stap 5

Kip McNuggets. Bestel gebraden kip, gepaneerd in paneermeel bij McDonalds restaurant. Voeg zeker een saus toe zoals mosterd, kerrie, barbecue of zoetzuur bij dit voorgerecht.

Beeld
Beeld

Stap 6

Caesar rol. Als je genoeg hebt van sandichi, probeer dan de tarwetortillarol, die een gebakken kotelet, een plakje tomaat, verse salade, kaas en een speciale saus bevat. Als je van vis houdt, kies dan voor de Fish Roll.

Beeld
Beeld

Stap 7

McFlury. Naast sandwiches biedt McDonald's heerlijke desserts. Bestel McFlury ijs gemaakt van natuurlijke volle melk met allerlei toevoegingen en vullingen.

Beeld
Beeld

Stap 8

Muffin. Delicate cake met chocolade of zwarte bes laat je niet onverschillig. Bestel thee of koffie als toetje bij Mac Cafe.

Beeld
Beeld

Stap 9

Ontbijt. Als je 's ochtends voor je werk of school naar het McDonalds-restaurant komt, bestel dan een stevig ontbijt, waarvan de keuze enorm is in deze instelling. Probeer de McMuffin Sandwich, met warme Engelse muffins, hamburgers, kaas en roerei, of probeer aromatische pannenkoeken met jam. Als je erg honger hebt, zal het Big Breakfast van warme broodjes, omelet, varkenskoteletten, aardappelpannenkoeken en jam je redden.

Aanbevolen: