Hoe Maak Je Een Onvergetelijke Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Onvergetelijke Verjaardag
Hoe Maak Je Een Onvergetelijke Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Onvergetelijke Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Onvergetelijke Verjaardag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

In een reeks jaarlijkse feestdagen wordt verjaardag steeds minder een speciale feestdag - de genodigden zijn hetzelfde als bijvoorbeeld op nieuwjaar, de traktaties op tafel zijn vergelijkbaar en geschenken worden steeds vaker in geld gegeven. Ondertussen is verjaardag nog steeds een heerlijke vakantie, wanneer je wacht op iets ongewoons, adembenemends en je deze dag steeds weer herinnert. En als de mensen om je heen niet klaar zijn om je zo'n vakantie te geven, organiseer het dan zelf.

Hoe maak je een onvergetelijke verjaardag
Hoe maak je een onvergetelijke verjaardag

instructies:

Stap 1

Verjaardag is een vakantie van de kindertijd. Laat daarom de gasten komen in vrolijke kinderkostuums - korte broeken en shirts, en de meisjes - met twee staarten of strikken. Je kunt gezellig op draaimolens in het park rijden, het optreden van een goochelaar bekijken (of er zelfs aan deelnemen) en een toernooi organiseren om obstakels te overwinnen met auto's met radiobesturing.

Stap 2

Regenboog vakantie. Verdeel de kleuren van tevoren onder vrienden: en iedereen, laat hem komen in kleding (of laat een kledingstuk gebruiken) van deze kleur. Dienovereenkomstig moeten borden en ballonnen ook veelkleurig zijn. Je zult zien hoeveel heldere en sappige foto's er overblijven van de vakantie! Als de vakantie in de natuur en aan de oever van een meer is, kun je elkaar beitsen met verf. Geef de zuiverste een prijs.

Stap 3

Themafeest: Beleef een avond in Amerikaanse westernstijl met een spelletje darts of een schietbaan. Als het de natuur is, kun je een komisch vuurgevecht organiseren - probeer het doelwit bijvoorbeeld met een ei te raken. Je kunt een avond regelen voor de Italiaanse maffia en het gelijknamige spel spelen (je moet wel over de juiste kostuums beschikken). Of je maakt een eenvoudige vakantie in Russisch-volksstijl, met een badhuis, zuurkool, gezouten vis, kransen weven en tikkertje of rondertje spelen.

Stap 4

Als je de zenuwen van je vrienden wilt prikkelen, regel dan een extreme vakantie. Touwparcours, parachutespringen, voedsel zoeken, extreme rijles - en nu wordt het plot van je verjaardag herhaald in andere bedrijven op andere vakanties.

Stap 5

Wees de eerste die de ochtendzon ziet. Tegenwoordig bezwijken mensen niet zo vaak voor romantiek, en als jij en je vrienden naar de natuur gaan en samen de zonsopgang ontmoeten, zal dat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk op hen maken.

Aanbevolen: