Waar Oligarchen Rusten

Inhoudsopgave:

Waar Oligarchen Rusten
Waar Oligarchen Rusten

Video: Waar Oligarchen Rusten

Video: Waar Oligarchen Rusten
Video: Who Were The Oligarchs Who Plundered Russia? 2024, Maart
Anonim

De details van het leven van beroemdheden en oligarchen interesseren gewone mensen meer dan de algemene situatie in de wereld. Geldmagnaten daarentegen proberen zich te verbergen voor nieuwsgierige blikken. Als gevolg hiervan vertrekken ze ofwel naar volledig onpopulaire plaatsen voor toeristen, ofwel maken ze gebruik van de diensten van zeer dure resorts of rusten ze uit op hun eigen jachten.

Waar oligarchen rusten
Waar oligarchen rusten

Courchevel

Voorheen was het Franse skigebied een rustige ontmoetingsplaats voor de rijkste mensen in Rusland. Maar na de wereldberoemde rest van Mikhail Prokhorov met makkelijke meisjes en modellen, werd het een slechte gewoonte om daar alleen te zijn. Daarom gaan de oligarchen daarheen met hun families en gedragen ze zich verrassend fatsoenlijk. Vanaf nu staat het resort onder toezicht van de paparazzi, en de magnaten koesteren, ondanks hun financiële onafhankelijkheid, ijverig hun reputatie en geven de voorkeur aan rustig skiën.

Jungle Safari

Meerdere seizoenen op rij gaan oligarchen met hun vrienden, in een exclusief mannelijk gezelschap, op vakantie in de jungle. De onontgonnen plaatsen van Latijns-Amerika trekken jagers op sensatie en gevaar aan. Volgens de gids die dergelijke excursies organiseert, is jagen in de jungle een goede afleiding van het stressvolle leven van alledag en helpt het om te ontspannen. Bovendien is het onmogelijk om hier bijtende journalisten en glamoureuze bewonderaars van andermans rijkdom te ontmoeten.

Na de Olympiade hadden veel Russische zakenlieden een belangrijke vakantie in Sochi. Daar bevindt zich het luxueuze hotel van Oleg Deripaska, met ramen die uitkijken op de presidentiële residentie. Daarnaast herinneren de verbeterde infrastructuur, skipistes en goede service weinig aan de betrokkenheid bij de resorts van Rusland.

Sint-Bartholomeus

Het eiland, weggestopt in het hart van de Caribische Zee, trekt hier niet echt toeristen, maar wel oligarchen. Geen wonder, want in dit paradijs op aarde rustten Rockefeller en Rothschild ooit in hun eigen landhuizen. Op het eiland kunt u genieten van wit zand, prachtige lagunes, uitstekende service en absolute rust.

Toch geven oligarchen de voorkeur aan privacy. Daarom worden de meeste weekenden op hun eigen jachten doorgebracht. Roman Abramovich vertrekt bijvoorbeeld vanaf het eiland Sardinië, waar de prijs van onroerend goed door zijn frequente bezoeken tientallen keren is gestegen.

Cannes

Op zo'n populaire plek, letterlijk in het centrum van de wereldcinema, heeft de vrouw van bijna elke oligarch zichzelf opgemerkt. Toegegeven, zakenmensen ontspannen het liefst in rustige vakantiedorpen, waar niemand hun rust verstoort en het genieten van de natuur niet verstoort. De populariteit van Cannes kan ook worden verklaard door het feit dat hier vaak voormalige herenhuizen van Hollywood-beroemdheden worden verkocht. Hier hebben Russische oligarchen liever hun eigen onroerend goed dan de huizen van iemand anders te huren.

Aanbevolen: