Waar Te Gaan Rusten In Mei In

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Rusten In Mei In
Waar Te Gaan Rusten In Mei In

Video: Waar Te Gaan Rusten In Mei In

Video: Waar Te Gaan Rusten In Mei In
Video: Mei-20-2021 Muziekuur voor Beginners PIANO met chatmogelijkheid. Gratis live muziekles. Welkom! 2024, April
Anonim

Mei is een geweldige tijd om te ontspannen. In deze maand vind je overal bloeiend groen en veel zon. En als uw vakantie net deze maand viel, is het tijd om uw koffers te pakken. Maar hoe kies je precies dat land, waarin de rest je veel aangename en onvergetelijke indrukken zou opleveren? De volgende excursie helpt je bij het maken van deze moeilijke keuze.

Waar te rusten in mei
Waar te rusten in mei

instructies:

Stap 1

Als je plannen geen strandvakantie zijn, maar gewoon een excursie naar mooie plekken, dan heb je een directe weg naar de landen van Europa. Het weer is hier ideaal om in mei te reizen. Reisbureaus bieden u tal van sightseeing-bustours in Italië of Frankrijk. Reizen naar de Scandinavische landen worden onvergetelijk voor u. Enkele van de meest betaalbare tours worden beschouwd als de aangrenzende Baltische landen, Tsjechië of Polen.

Stap 2

U kunt ook de bezienswaardigheden in Griekenland en Cyprus bekijken. In mei is het hier heerlijk weer, al is het nog te vroeg voor een strandvakantie. Maar je kunt je volledig in de geschiedenis storten.

Stap 3

Maar u kunt actieve rust doen - duiken of windsurfen in Egypte. Het is tijdens de meivakantie dat hier zeer comfortabel weer is om te ontspannen aan de kust - later wordt het te warm. Iedereen kent natuurlijk de meest populaire Egyptische resorts - Hurghada en Sharm el-Sheikh. Hier kun je niet alleen op het zand liggen, maar ook educatieve vakanties doorbrengen - bekijk de beroemde piramides, bezoek sieradenmarkten en beurzen, bekijk koraalriffen, snorkel en zwem met vissen.

Stap 4

Een ander land dat het hele jaar door toeristen trekt, is Turkije. In mei begint hier gematigd warm weer - ongeveer + 25 ° С. Ook zijn er op dit moment heel weinig toeristen in Turkse resorts. Vakanties in Turkije in mei zijn ideaal voor wie geld wil besparen en wil genieten van het niet al te warme weer.

Stap 5

Liefhebbers van het ongewone zullen natuurlijk kiezen voor een vakantie in Thailand. Hier vindt u stranden in perfecte staat, warme zee en sightseeingtours.

Stap 6

Welnu, de meest exotische vakantie wacht op u op de Seychellen, Singapore en Indonesië. De temperatuur wordt hier binnen +30 ° gehouden, dus voor een volle kleur wordt gezorgd. Maar het is de moeite waard om te bedenken dat een vakantie op deze eilanden je een aardige cent zal kosten.

Aanbevolen: