Hoe Verveel Je Je Niet In Het Land

Inhoudsopgave:

Hoe Verveel Je Je Niet In Het Land
Hoe Verveel Je Je Niet In Het Land

Video: Hoe Verveel Je Je Niet In Het Land

Video: Hoe Verveel Je Je Niet In Het Land
Video: 50 DINGEN om te doen als je je VERVEELT 2024, April
Anonim

Volwassenen vinden altijd wel iets te doen op het platteland, iemand vindt het leuk om voor planten te zorgen, iemand vindt het leuk om een recreatiegebied uit te rusten met een barbecue. Maar kinderen hebben behoefte aan meer gevarieerde activiteiten, anders gaan ze zich vervelen en wordt je verblijf op het platteland verpest.

Hoe verveel je je niet in het land
Hoe verveel je je niet in het land

Noodzakelijk

  • - tafel spellen;
  • - badmintonuitrusting;
  • - ballen;
  • - kinderhoek;
  • - zwembad.

instructies:

Stap 1

Bedenk voordat u met het hele gezin naar de datsja gaat, hoe u uzelf en de kinderen zult vermaken. Volwassenen kunnen 's avonds bordspellen spelen om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen over de bedden en de tuin. Neem apparatuur mee voor actieve sportgames. Badmintonrackets nemen niet veel ruimte in beslag, maar helpen je op te warmen en plezier te hebben.

Stap 2

Koop een set buiten kinderhoek voor kinderen. Alle items kunnen apart worden gekocht, er zijn ook kleine lichte huisjes en glijbanen en schommels. Maak ruimte op het perceel om een fantastische speelplaats voor kinderen te creëren. Omhein dit gebied met een gekleurde plastic omheining met een wicket.

Stap 3

Papa kan een zandbak maken door een structuur in elkaar te zetten van geschuurde planken. Kinderen spelen in de zomer graag in het zand, en als er zulke mooie dingen als een huis en een schommel in de buurt zijn, zal het moeilijk voor je zijn om je kind naar bed te brengen.

Stap 4

Bedenk van tevoren dat de speeltuin zowel vanaf het terrein als vanuit het raam van de datsja voor u zichtbaar is. Egaliseer het oppervlak en zaai overal zacht gras, behalve in de zandbak. Voor oudere kinderen kun je verschillende muren en ladders plaatsen, een hoog huis met een glijbaan.

Stap 5

In de hete zomer zul je blij zijn om te ontspannen in een groot opblaasbaar zwembad, en een kleurrijk kleintje voor kinderen te krijgen. Laat uw kind niet zonder toezicht in het water.

Stap 6

Hang de hangmat in de schaduw van de bomen, bekijk de kinderen vanaf daar, bladerend door de tijdschriften. Maak wandelingen naar nabijgelegen bosjes of schilderachtige meren. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen het binnendringen van teken. Schaf al het benodigde gereedschap voor een EHBO-doos aan en neem deze mee.

Stap 7

Als er een vijver in de buurt van uw datsja is waar u kunt zwemmen, koop dan van tevoren zwemvesten en cirkels voor kinderen. Je kunt speelgoed meenemen naar het strand waarmee het kind op het strand gaat spelen. Neem een volleybal voor jezelf, je zult zeker een bedrijf vinden dat het spel ondersteunt.

Aanbevolen: