Hoe Vier Je Studentendag Op Het Instituut?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Studentendag Op Het Instituut?
Hoe Vier Je Studentendag Op Het Instituut?

Video: Hoe Vier Je Studentendag Op Het Instituut?

Video: Hoe Vier Je Studentendag Op Het Instituut?
Video: Celebration Of Teacher's Day In RSI ||RSINSTITUTEKHANEWAL|| 2024, April
Anonim

Studeren aan het instituut is misschien wel een van de helderste en meest onvergetelijke fasen in het leven van elke persoon. Lezingen, examens, strenge leraren, spiekbriefjes en constante communicatie met klasgenoten - dit zijn allemaal kenmerken van het studentenleven, daarom is het raadzaam om er rekening mee te houden als je vakantie houdt om plezier te hebben tijdens het vieren van Studentendag.

Hoe vier je Studentendag op het instituut?
Hoe vier je Studentendag op het instituut?

instructies:

Stap 1

Verzamel je gelijkgestemde mensen (klasgenoten, studenten van dezelfde faculteit die Studentendag willen vieren) en organiseer een brainstormsessie gewijd aan het toekomstige evenement. Laat elke deelnemer zijn mening uiten, ideeën en wedstrijden voorstellen. Een studentendag kan worden gehouden als KVN of als competitie tussen teams van studenten van verschillende afdelingen of faculteiten. Het evenement kan ook worden gevierd met een feestelijk concert voor studenten en docenten, met dans-, theater- en vocale uitvoeringen.

Stap 2

Combineer alle wensen in één lijst en spreek ze uit naar het team. Bepaal samen welk vakantiescenario voor jou het beste is. Wijs de gastheren van de vakantie en verantwoordelijke rekwisieten, selectie van nummers voor het concert, enz.

Stap 3

Praat met de leiding van het instituut (vakbondscommissie, afdelingshoofd, decaan, vicerector), waar je het evenement precies kunt houden. Geef het management verschillende mogelijke scenario's voor de vakantie en bepaal de locatie ervoor. Zo is voor een groot aantal deelnemers en toeschouwers hoogstwaarschijnlijk een aula nodig, voor een kleine groep studenten is een ruimte op de afdeling zonder apparatuur, instrumenten etc. voldoende.

Stap 4

Kijk of het mogelijk is om na het concert een feestelijk buffet te houden in de kantine of het café van het instituut. Als dit mogelijk is, denk dan vooraf goed na over het menu, bereken hoeveel u moet uitgeven en verdeel dit over alle deelnemers aan de buffettafel. Informeer zeker naar de mogelijkheid om alcohol te drinken als onderdeel van een galadiner.

Stap 5

Aangezien Traditioneel Studentendag gelijktijdig wordt gevierd met een feestdag als Tatiana's Day, vergeet dan niet om tijdens het evenement alle meisjes en vrouwen die op de feestdag aanwezig zijn te feliciteren met de naam Tatiana. Voor zo'n gelegenheid zijn kleine gedenkwaardige souvenirs (sleutelhangers, badges, mokken) of verse bloemen goed geschikt.

Aanbevolen: