Wat Geef Je Een Meisje Voor Haar 11e Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje Voor Haar 11e Verjaardag?
Wat Geef Je Een Meisje Voor Haar 11e Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Haar 11e Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Haar 11e Verjaardag?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Achter de eerste tien jaar van het leven, en het kleine charmante meisje groeit voor onze ogen op en nadert de adolescentie. Geen kind meer, nog geen meisje … Waar droomt het jonge feestvarken van aan de vooravond van haar 11e verjaardag, wat haar te geven voor deze vakantie? Zowel ouders als familievrienden staan voor een raadsel.

Wat geef je een meisje voor haar 11e verjaardag?
Wat geef je een meisje voor haar 11e verjaardag?

Op elfjarige leeftijd beginnen meisjes al hun eigen stijl te vormen, klasgenoten en vrienden pronken met elkaar met hun outfits en accessoires. Als een meisje een fashionista is, kan het meest wenselijke cadeau voor haar iets zijn dat haar onderscheidt van de rest - zodat haar vrienden naar adem snakken. Zo'n cadeau kan een mooie handtas zijn, een originele riem en hoed, een paraplu of zonnebril. Als een meisje door omstandigheden de hele tijd een bril draagt, kun je een elegant montuur en een brillenkoker pakken - dit item kan gemakkelijk worden omgezet in een teken van individualiteit, een speciale stijl.

Als je weet waar het meisje dol op is, kun je haar op haar verjaardag een attribuut presenteren dat bij haar hobby hoort - bijvoorbeeld een zwempak, als ze zwemt, kwasten en schilderen - als ze goed tekent. Als een meisje graag handwerkt, kan een decoratieve doos een uitstekend cadeau zijn - het zal de kinderkamer versieren en nuttig zijn.

Als een geschenk aan de tovenares

Opgroeiend beginnen meisjes moeders te imiteren - ze zorgen voor hun uiterlijk. Dit kan voor educatieve doeleinden worden gebruikt: een meisje kan en moet worden geleerd hoe ze cosmetica correct moet kiezen. Om te beginnen, kennismaken met kindercosmetica, hygiënische lippenstift, handgemaakte zeep geven, doucheschuim - het meisje zal zich een prinses voelen die zichzelf toestaat wat volwassen dames doen.

Het kan gebeuren dat op elfjarige leeftijd de eerste puistjes verschijnen, en daarom zullen middelen voor het verzorgen van probleemgebieden van een jong gezicht nuttig zijn. Een meisje dat dol is op hoe ze eruitziet, zal dol zijn op mooie haarspelden, parfum met een delicate geur. Onthoud dat cosmetica voor een 11-jarig meisje alleen natuurlijk mag zijn en moet worden afgestemd op het type huid. In deze kwestie kunt u het beste een specialist raadplegen.

Verjaardag met een praktisch cadeau

Een 11-jarige "pasgeborene" kan niet alleen van mooie, maar ook van praktische dingen houden. Bijvoorbeeld een moderne mobiele telefoon, waarmee u niet alleen contact kunt houden, maar ook uw vrienden kunt verbazen. In haar studie heeft het meisje een laptop en accessoires nodig.

Als een meisje graag foto's maakt, komt een fotoprinter goed van pas, waarmee ze haar foto's kan afdrukken en laten zien. De jonge muziekliefhebber zal blij zijn met de verzameling van haar favoriete muziek en speakers. Op haar verjaardag kun je haar een nieuwe schooltas geven met een tekening uit je favoriete tekenfilm: op deze leeftijd zijn er nog veel kinderemoties die je wilt delen met je leeftijdsgenoten. Vooral met degenen die de karakters van de animatieserie Winx of My little pony heel goed kennen. Een comfortabel computerbureau of een uitstekende set beddengoed met een origineel patroon - mooi en praktisch tegelijk - zal goed zijn als cadeau van ouders.

Een cadeau voor een meisje voor haar 11e verjaardag moet worden gekozen rekening houdend met haar smaak, en dan zal haar oprechte vreugde je voldoening schenken.

Aanbevolen: