Hoe Organiseer Je Een Off-site Trouwregistratie?

Hoe Organiseer Je Een Off-site Trouwregistratie?
Hoe Organiseer Je Een Off-site Trouwregistratie?

Video: Hoe Organiseer Je Een Off-site Trouwregistratie?

Video: Hoe Organiseer Je Een Off-site Trouwregistratie?
Video: NOTION UITLEG - hoe ik mijn leven organiseer op notion u0026 hoe jij dit ook kan! ✩ 2024, Maart
Anonim

Steeds meer jonggehuwden willen zich ter plaatse registreren, omdat het erg mooi en romantisch is. Hoe de ceremonie te organiseren en met welke moeilijkheden u te maken kunt krijgen.

Hoe organiseer je een off-site trouwregistratie?
Hoe organiseer je een off-site trouwregistratie?

Allereerst is het vermeldenswaard dat u zich nog steeds officieel moet registreren bij de burgerlijke stand, omdat volgens de wet het boek over de registratie van akten van de burgerlijke stand de grenzen van deze instelling niet mag verlaten. Dit wordt aangepast door regionale wetten, dat wil zeggen, het hangt af van de stad. In Moskou zijn er bijvoorbeeld een aantal gevestigde plaatsen waar u officiële registratie kunt uitvoeren, in St. Petersburg is dit onmogelijk, tenzij u van plan bent de wet te overtreden.

Daarom beschouwt het paar inschrijving bij de burgerlijke stand vaak als een formaliteit en wordt een echte huwelijksceremonie geregeld op de plek waar ze willen: in een chique paleis, in een restaurant, in een kas, op een boot, in de natuur bij een meer of baai, op het dak.

Wat is exit-registratie.

Dit is een geënsceneerde actie, waarbij de blokfluit-acteur de tekst voorleest, de jongeren de eed van trouw afleggen en ringen uitwisselen. Er is een versierde boog geïnstalleerd, een tapijt bedekt met rozenblaadjes is erop gelegd, gasten zitten rechts en links van het pad op prachtige stoelen. Na de ceremonie heeft iedereen een bruiloftsbanket of buffet.

Off-site registratie heeft veel voordelen: u kunt elke datum van de viering kiezen die voor u geschikt is, het is erg mooi en alleen aan u gewijd, u voelt zich niet slechts "een van" de pasgetrouwden (dit is vooral belangrijk voor de bruid). Je kunt ook je fantasie laten zien bij het schrijven van een tekst, het schrijven van een individueel script, het organiseren van een bijeenkomst voor gasten - er zijn veel opties. Bovendien krijg je geweldige foto's als aandenken.

Wat maakt de kosten uit.

1. Allereerst is het de huur van de site. Sommige restaurants bieden een plek om buiten het terrein in te checken zonder extra kosten wanneer u een banket bij hen bestelt.

2. De kosten van de versierde boog en stoelen (stoelen kunnen ook gratis door het restaurant worden verstrekt, anders moeten ze worden gehuurd en gebracht).

3. Overig decor: tapijtloper, bloemstukken langs de loper, rozenblaadjes etc.

4. Het werk van de registrar.

5. Muzikale begeleiding. Dit kan een saxofoon, viool, harp, muzikaal duo of trio zijn.

In St. Petersburg bedragen de kosten van on-site registratie op turnkey-basis gemiddeld 20.000 tot 50.000 roebel.

Waar te beginnen.

Het is raadzaam om te beginnen met de keuze van een restaurant, aangezien veel restaurants zelf zo'n service bieden, bovendien werken ze alleen met hun organisatoren. Als het restaurant dit niet biedt, dan zijn er veel bureaus die zich bezighouden met offsite registratie en bieden u graag opties en scenario's aan.

Wat kan nog meer je humeur verpesten.

Naast het verhoogde budget voor de bruiloft, kan het weer ook voor een onaangename verrassing zorgen. Natuurlijk is regen geen belemmering voor ware liefde, en de ceremonie onder de parasols kan zelfs extra charme toevoegen, maar in het geval van een regenbui met een sterke wind, moet je je omkleden voor het volgende banket. En lopen op nat zand of gras zal niet erg prettig zijn voor uw gasten.

Daarom is het, als een openluchtceremonie gepland is, noodzakelijk om te voorzien in de mogelijkheid om het "onder het dak" over te brengen of een tent te installeren.

In ieder geval zal off-site registratie door u en uw gasten worden onthouden vanwege de schoonheid ervan. En kleine problemen zullen de stemming van de verliefden op deze mooie dag niet bederven.

Aanbevolen: