Hoe Een Kinderverjaardag Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kinderverjaardag Te Regelen?
Hoe Een Kinderverjaardag Te Regelen?

Video: Hoe Een Kinderverjaardag Te Regelen?

Video: Hoe Een Kinderverjaardag Te Regelen?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Als het gezin geen tradities heeft om plechtige gebeurtenissen te vieren, inclusief kinderverjaardagen, dan hebben al zijn leden vanaf de kindertijd veel positieve herinneringen. Maar het inrichten van een appartement, het bereiden van verschillende verrassingen en gerechten voor de jarige samen met andere familieleden, je kunt dichterbij komen, meer over elkaar leren en ook samen moeilijkheden overwinnen, omdat vakantieklusjes veel tijd en moeite kosten.

Hoe een kinderverjaardag te regelen?
Hoe een kinderverjaardag te regelen?

instructies:

Stap 1

Het eerste waar je op moet letten, is dat het beter is om alle voorbereidingen in het geheim te maken van de held van de gelegenheid. Laat de hele vakantie één grote aangename verrassing voor hem worden.

Stap 2

Decoratie van de kamer van de jarige. Zorg ervoor dat er veel opgeblazen ballonnen in huis zijn lang voordat je baby wakker wordt. Dit idee met ballen lijkt ons al banaal. Het kind zal heel blij zijn om wakker te worden in het midden van een veelkleurige luchtwolk. En zodat hij niet per ongeluk wakker wordt van het geluid van een barstende ballon, blaas niet alle ballonnen volledig op. Gebruik hiervoor een pomp, en niet de kracht van je eigen longen: ten eerste word je 's ochtends niet moe, omdat je hyperventilatie van de longen hebt gekregen, en ten tweede zullen de ballen zelf lichter zijn, omdat de lucht lichter is dan koolstof dioxide.

Stap 3

Versier, terwijl het kind slaapt, al zijn favoriete speelgoed met feestelijke strikken en linten. Ze kunnen worden vastgebonden en niet alleen op poppen of beren - versier de kroonluchter, kussens, deurknoppen, gordijnen zoals deze.

Stap 4

Maak de troon van de jarige. Je hebt het nodig om aan de feesttafel zelf te zitten, om cadeaus van gasten te ontvangen. Het is heel eenvoudig om het te ontwerpen: neem een groot stuk stof (het kan een feestelijk tafelkleed, gordijn) of cadeaupapier zijn, wikkel er een stoel mee, bevestig het door het om de rug, poten te binden en versier met mooie strikken. Als dit niet genoeg voor je is, knip dan sterren uit folie of contrasterend cadeaupapier en naai ze met meerdere steken aan de reeds vastgemaakte stof, of lijm ze op papier. Vergeet ook de kroon niet. Het is niet moeilijk om een kroon voor een meisje te vinden, maar voor een jongen zul je hem zelf moeten maken. Neem goudpapier, knip er een "hek" uit en plak het in een ring. Bedenk hoe je het aan het hoofd van de jarige gaat bevestigen.

Stap 5

Maak een "bord van eer", waar je achteraf foto's plaatst met de jarige, zijn erecertificaten, de eerste tekeningen of schrijven, handafdrukken en voetafdrukken in verschillende jaren.

Stap 6

Regel een zoektocht voor het kind om geschenken te vinden. Maak overal in het appartement verstopplekken om kleine souvenirs en het belangrijkste cadeau te plaatsen. Schrijf hem een gids voor het vinden van verloren schatten. Dus het kind en het hele gezin zullen veel meer positieve emoties van de vakantie ontvangen.

Stap 7

Versier de feesttafel correct. De basisregel van een kinderfeestje is minder eten - meer buitenspelen en wedstrijden. Daarom speelt de feesttafel geen grote rol op de verjaardag van de kinderen. Het is het beste om het in de vorm van een buffettafel te maken, zodat elk kind op elk moment een snelle snack kan hebben en het plezier voortzet.

Aanbevolen: