Hoe Een Verjaardag Thuis Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Thuis Te Vieren
Hoe Een Verjaardag Thuis Te Vieren

Video: Hoe Een Verjaardag Thuis Te Vieren

Video: Hoe Een Verjaardag Thuis Te Vieren
Video: DIY cadeaubox | origamidoosje vouwen | leuk cadeau-idee | zelf verrassing maken 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is een feestdag waarvoor het gebruikelijk is om een feest te organiseren. Ieder viert het naar beste kunnen. Iemand viert zijn verjaardag het liefst in een restaurant of een trendy club, terwijl anderen - thuis. Het is handig en goedkoop om een verjaardag thuis te regelen, want je hoeft niet veel geld uit te geven aan het bezoeken van etablissementen. En deze dag, doorgebracht in de kring van familie en vrienden, zal alleen goede en warme herinneringen in je geheugen achterlaten.

Hoe een verjaardag thuis te vieren
Hoe een verjaardag thuis te vieren

Noodzakelijk

Tafel, producten, accessoires voor tafeldecoratie, karaoke

instructies:

Stap 1

Bij het plannen van je verjaardag, benader in een goed humeur. Bereid alles wat je nodig hebt met enthousiasme voor. Maak een ruwe lijst van wat je nodig hebt. Voeg daarin de producten toe die nodig zijn om de tafelaccessoires te versieren. En ook alles wat je graag op de feesttafel zou willen zien.

Stap 2

Maak een gastenlijst. Overweeg om met je gezin te gaan eten. Misschien wil de oudere generatie zich niet bemoeien met de verjaardag van de jongere. In dit geval moet u twee tafels op één dag dekken, of uw verjaardag meerdere dagen achter elkaar vieren.

Stap 3

Bepaal zelf hoeveel en vooral wat voor gerechten je wilt koken. Als koken je sterkste punt is, ga ervoor. Het hangt allemaal af van je talent, verbeeldingskracht en vaardigheid. En ben je niet goed in koken, dan kun je je beperken tot broodjes, canapés, of de nodige snacks in de winkel kopen.

Stap 4

Bereid een amusementsprogramma voor. Verdeel de gasten in verschillende teams. Bedenk van tevoren leuke prijsvragen. Koop promotionele prijzen voor iedereen.

Stap 5

Houd een themadisco. Versier hiervoor de kamer. Leg de nodige attributen klaar, hang posters op. Organiseer een teamkaraoke-wedstrijd.

Wat je ook bedenkt, het belangrijkste is dat zowel jij als je gasten tevreden zijn met de vakantie thuis en het herinneren als een vreugdevolle gebeurtenis.

Aanbevolen: