Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Vriend?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Vriend?
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Vriend?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Vriend?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Vriend?
Video: 16 LEUKSTE CADEAUTIPS voor je VRIEND deze KERST 🎁🎅🎄☆ Anouk Oostenbrink 2024, April
Anonim

Aan de ene kant is het kiezen van een cadeau voor een vriend nergens makkelijker. U hoeft zich immers niet strikt aan de etiquetteregels te houden en u kent de smaak van uw vriend heel goed. Maar aan de andere kant kom je niet rond met een envelop met geld of een banaal cosmeticaset van de dichtstbijzijnde supermarkt. Een geschenk moet immers uw aandacht en liefde voor een dierbare benadrukken.

Hoe kies je een cadeau voor een vriend?
Hoe kies je een cadeau voor een vriend?

instructies:

Stap 1

Maak zelf een cadeau als je echt weet hoe je iets met je eigen handen moet doen. Als je goed bent in fotografie, regel dan een fotosessie voor een vriend en presenteer hem een aantal prachtige werken met je handtekening. Als je prachtige schilderijen aan het maken bent, is het de moeite waard om een paar avonden door te brengen om een schilderij te maken voor een vriend. Dingen die met talent en liefde zijn gemaakt, zullen de ziel lang verrukken en verwarmen.

Stap 2

Koop een goed boek. De uitdrukking "Een boek is het beste cadeau" is de laatste tijd volledig vergeten. Nu er informatie kan worden verkregen door een paar minuten te besteden aan zoekopdrachten in internetzoekmachines, lijken boeken naïeve objecten uit het verleden te zijn. Maar je moet toegeven hoe aangenaam het is om de dikke glanzende vellen van een boek om te draaien, de geur van drukinkt in te ademen en naar heldere foto's te kijken. En de prijzen van boeken zijn vrij hoog om ze te kopen wanneer je maar wilt.

Stap 3

Geef een vriend een ervaring. Wat het wordt - een certificaat voor een paar uur paardrijles, een ticket voor een luchtballonvlucht of een uitnodiging voor cursussen in de culinaire kunsten van Vietnam - hangt alleen af van uw financiële mogelijkheden en verbeeldingskracht. En het is niet eng dat een vriend niets meer over heeft, maar er zijn heldere en onvergetelijke emoties voor hem.

Stap 4

Verwerp het idee van cosmetica of alcohol niet als een geschenk. Het is pas op het eerste gezicht dat ze banaal lijken. Is het mogelijk om een oninteressant cadeau te noemen in de vorm van een fles dure collectiewijn, vorig jaar gekocht in Italië? Als uw vriend een echte kenner is van hoogwaardige en zeldzame wijnen, zal hij verrukt zijn. En voor een vriendin die dol is op yoga en Ayurveda, is het moeilijk om een beter cadeau te vinden dan echte, handgemaakte Ayurvedische cosmetica uit India.

Stap 5

Maak er een regel van om cadeaus lang voor een belangrijke gebeurtenis te kopen. Ga je op reis naar het buitenland? Koop naast grappige souvenirs een paar ongewone en hoogwaardige dingen en bewaar ze voorlopig. Een onverwachte prijs ontvangen? Geef een deel van het geld uit aan cadeaus voor vrienden, ook al zijn er nog een paar maanden voor je verjaardag of nieuwjaar. Maar dan hoef je niet na te denken over waar je het geld vandaan moet halen, gehaast door de winkels te rennen en je af te vragen welk cadeau je voor je vriend moet kiezen.

Aanbevolen: