Hoe Kies Je Een Cadeau Voor 8 Maart Aan Een Vriend?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor 8 Maart Aan Een Vriend?
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor 8 Maart Aan Een Vriend?
Anonim

8 maart is een geweldige gelegenheid om je geliefde vriend te ontmoeten, nieuws te delen en brandende kwesties te bespreken, en haar ook te plezieren met een geschenk. Op het eerste gezicht is het kiezen van een cadeau voor een vriend wiens gewoonten en smaken je bekend voorkomen niet zo moeilijk, maar onder de moderne verscheidenheid aan goederen is het heel gemakkelijk om te verdwalen.

Hoe kies je een cadeau voor 8 maart aan een vriend?
Hoe kies je een cadeau voor 8 maart aan een vriend?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste is dat u zich bij het kiezen van een geschenk niet laat leiden door uw interesses, maar door de wensen van uw vriend. Het feit dat je "deze vaas" echt leuk vond, wil immers helemaal niet zeggen dat je vriend het ook leuk zal vinden. Weet je niet wat je moet geven? Vraag je vriendin gewoon wat ze mist voor volledig geluk, maar in dit geval is de kans groot dat je het antwoord "Ik weet het niet" hoort. Om haar te helpen beslissen, overweeg samen een verscheidenheid aan mappen, ga winkelen, zoek naar interessante sites op internet (of geef haar een link, laat haar kiezen) - met een hoge mate van waarschijnlijkheid zal uw vriend in staat zijn om wat ze heel graag zou willen.

Stap 2

Als je moeite hebt om zo vaak af te spreken als je zou willen, geef jullie dan allebei een extra kans om elkaar te zien. Organiseer een uitstapje naar een café of sauna, waar je rustig over veel dingen kunt kletsen, of naar een schoonheidssalon, waar je je even kunt oriënteren en "je veren kunt poetsen". Zelfs als je vriendin geen grote fan is van dergelijke evenementen, zeg haar dan gewoon dat je erg beledigd zult zijn als ze je geschenk niet aanneemt.

Stap 3

Is je vriendin een echte huismus? Geef haar elk meubel (een elegante vaas, een schilderij, een ongewone fotolijst), de nodige keukenspullen (potten voor granen en kruiden, mooie slakommen, een tafelkleed en servetten), interessante beeldjes en souvenirs. Als je vriendin gek is op kamerplanten, geef haar dan een mooie bloem in een pot.

Stap 4

Voor een actieve zakenvrouw zijn allerlei relatiegeschenken geschikt: een agenda, een notitieboekje, een map voor papieren, een portemonnee, maar beeldjes en vazen zal ze waarschijnlijk niet waarderen. Je kunt ook een sierlijke sjaal, een hoesje voor een mobiele telefoon of een sleutelhanger met een miniatuur zaklamp geven die van pas zal komen voor je vriendin als ze 's avonds thuiskomt van haar werk.

Stap 5

Kleine huishoudelijke apparaten (haardroger, mixer, broodrooster, waterkoker) zijn perfect als cadeau. Zorg er wel voor dat uw vriend(in) een plaats heeft voor uw presentatie in het appartement (eigenaren van zeer kleine keukens mogen bijvoorbeeld geen koffiezetapparaat of broodbakmachine geven).

Stap 6

Cosmetica en haar-, gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten zijn misschien wel de meest veelzijdige cadeaus die je aan je geliefde vriendin kunt geven. Wie beter dan jij om te weten wat ze doormaakt vanwege de eerste rimpels of snel glanzend haar? Geef haar dus een geschikt hulpmiddel dat helpt om de bestaande problemen het hoofd te bieden.

Stap 7

En vergeet natuurlijk de bloemen niet. Een boeket geven aan een vriendin is in principe helemaal niet nodig, maar geloof me, ze zal er heel blij mee zijn.

Aanbevolen: