Hoe Mooi En Origineel Een Boeket Schikken

Inhoudsopgave:

Hoe Mooi En Origineel Een Boeket Schikken
Hoe Mooi En Origineel Een Boeket Schikken

Video: Hoe Mooi En Origineel Een Boeket Schikken

Video: Hoe Mooi En Origineel Een Boeket Schikken
Video: very beautiful fresh flower bouquets arrangement collection 2024, April
Anonim

Het boeket is een van de meest traditionele geschenken. Het is echter niet altijd rendabel om reeds versierde bloemen aan te schaffen. Bovendien kunnen decoratieve elementen niet geschikt zijn voor de gelegenheid of niet overeenkomen met de voorkeuren van de ontvanger. Een uitstekende oplossing zou zijn om het boeket zelf te regelen.

https://www.freeimages.com/photo/668734
https://www.freeimages.com/photo/668734

Hoe een boeket effectief te presenteren?

Moderne boeketten kunnen zelfs de meest veeleisende klant imponeren. Bloemisten bedenken voortdurend nieuwe manieren om bloemen te versieren, met onverwachte en zeer mooie materialen. Het is echter moeilijk voor deze meesterwerken om te concurreren met boeketten die op zichzelf zijn verzameld en versierd. De schenker legt inderdaad een deel van zichzelf, zijn emoties en gevoelens in zulke geschenken.

Het prachtig decoreren van een boeket is een interessant en spannend proces. De eenvoudigste optie is om een ongebruikelijke verpakking te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kunstmatig verouderd papier, zelfgeborduurde stoffen, een net geweven uit een dunne draad, etc. gebruiken. Wees ook creatief bij het kiezen van een lint. Het kan worden gespeeld met kerstballen gemaakt van draden, kralenkant, ring, vislijn met geregen kralen, enz.

Je kunt het boeket op een originele manier versieren met behulp van knuffels. Kleine items zien er het beste uit als decoratie. Bevestig ze niet aan bloemen: speelgoed kan planten beschadigen. Het is beter om de toevoegingen op lange stokken te fixeren en in het boeket te steken.

De set "snoep + boeket" is een klassiek componentencadeau. Deze combinatie is eenvoudig te combineren tot een mooi en effectief cadeau. Wikkel de snoepjes in een doek of gekleurd crêpepapier. Zet ze vast aan dunne draad/stokjes en voeg toe aan het boeket. Bevestig een kleine wenskaart aan het cadeau.

Boeketdecoratie tijdens enscenering

Helaas zien boeketten er niet altijd mooi uit. Soms gaat de charme verloren door een ongepaste vaas, soms door een ongeletterde bloemistenbenadering. Deze situatie kan echter eenvoudig worden gecorrigeerd door het boeket tijdens de installatie mooi te schikken.

Als de vaas te groot is voor het gepresenteerde boeket, kunnen decoratieve stenen op de bodem helpen om deze te repareren. Producten van gekleurd glas zien er bijzonder mooi uit. Een andere optie is om een kleinere container te kiezen zonder te focussen op het uiterlijk. Zet dan een kleine vaas/glas/mok etc. in een grote vaas, en versier de vrije ruimte. Voeg bijvoorbeeld confetti, glitter, streamer toe. Je kunt een vaas (die zonder water is) ook van binnenuit leggen met gekleurd of glanzend papier, doek.

Als het je lijkt dat het boeket er disharmonisch uitziet, voel je dan vrij om het uit elkaar te halen. Kies voor eenzame bloemen mooie containers. Beste: Lange, smalle vazen of flessen met hoge hals.

Heel vaak rijst de vraag: is het de moeite waard om de mooie ritselende wikkel te verwijderen voordat je het boeket installeert. Als het er mooi en organisch uitziet, kan het er door uitpakken vormloos en saai uitzien. Als u niet tevreden bent met het algemene uiterlijk van de presentatie, kunt u de "bovenkleding" ervan verwijderen. Ook is een dergelijk "uitkleden" relevant bij het plaatsen van meerdere boeketten in één grote container (bijvoorbeeld in een vooraf afgesproken emmer).

Aanbevolen: