Hoe Maak Je Een Verrassing?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verrassing?
Hoe Maak Je Een Verrassing?

Video: Hoe Maak Je Een Verrassing?

Video: Hoe Maak Je Een Verrassing?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Als ze beginnen te praten over een verrassing, betekent dit dat iemand binnenkort een vakantie, vreugde of goed nieuws heeft. Verrassing betekent, net als vuurwerk, altijd iets aangenaams, en vooral onverwacht, waardoor dit woord zo genoemd mag worden. Een aangename verrassing doet ons glimlachen, interesse tonen en ons verheugen.

Hoe maak je een verrassing?
Hoe maak je een verrassing?

instructies:

Stap 1

Een verrassing kunnen niet alleen grappige vrienden en collega's zijn die uit de duisternis riepen, maar ook een exclusief geschenk, een ongewoon nieuwtje of een aanbieding, een ontmoeting, een gebaar en nog veel meer.

Stap 2

Als je besluit een verrassing als cadeau te maken, zorg er dan voor dat je je klaarmaakt en van tevoren over alles nadenkt. Het geschenk moet individueel zijn, je moet geen dingen voor algemeen gebruik kopen (bijvoorbeeld een koekenpan of een tafelkleed voor mama's verjaardag). Een persoon zal gewelddadig kunnen reageren op iets dat verband houdt met zijn interesses en hobby's. Nu kunnen zelfs gewone dingen interessant worden gemaakt, bijvoorbeeld een mok, door deze te maken met een foto van de toekomstige eigenaar. En als je een feestelijk scenario toevoegt aan je ongebruikelijke geschenk, dan is succes bij het maken van een verrassing gegarandeerd.

Stap 3

Verrassingen kunnen niet zomaar geschenken zijn, maar acties. Felicitatie in de vorm van gevoerde kaarsen of een boeket ballonnen. Bovendien zullen dergelijke kleine papieren ballonnen met een fakkelbasis, door de Chinezen "hemellantaarns" genoemd, ook werken. Wanneer de ballon opwarmt, vliegt hij omhoog en wordt vliegend en glinsterend. Stel je voor en schrijf er een wens of erkenning op met een stift. Dit zal vooral worden onthouden als je een hele zwerm van dergelijke zaklampen in de nachtelijke hemel loslaat.

Stap 4

Het verzamelen van alle gasten en collega's is standaard. Probeer op de dag van de verrassing op te vallen en indruk te maken met je optreden, zoals het zingen van een lied of het voorlezen van een gedicht. Zelfs een vooraf geformuleerd compliment of een toost uit de grond van je hart kan het hoogtepunt van je verrassing zijn.

Aanbevolen: