Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Verrassing

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Verrassing
Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Verrassing

Video: Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Verrassing

Video: Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Verrassing
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, April
Anonim

Om een verrassing te maken voor iemand die dicht bij je staat, moet je op zijn minst een beetje weten wat zijn voorkeuren zijn. De gedoneerde dieren kunnen immers een last blijken te zijn voor drukbezette mensen, en een serenade onder het raam zal een verlegen persoon doen krimpen tot een bal, enz.

Hoe maak je op een originele manier een verrassing
Hoe maak je op een originele manier een verrassing

instructies:

Stap 1

Bereid vuurwerk voor hem voor om je wederhelft, vriend of naaste op te vrolijken. Dit kan overal buiten de stad. Of in een restaurant voor een romantisch diner, in overleg met de administratie van de instelling. Zo'n aangename verrassing kleurt de avond en zal niet snel vergeten worden.

Stap 2

Besteed aandacht aan de interesses of gewoonten van uw geliefde. Gaat je man, broer, vriend of vader vissen? Breng hem een doos aas, die je in elke visserswinkel kunt kopen. En als je vrouw, dochter of vriendin op bezoek wil bij een vriendin, geef ze dan snoep of een originele thee.

Stap 3

Doe iets met je eigen handen. Zo'n verrassing zal een echte manifestatie van liefde zijn. Bind bijvoorbeeld een trui of sjaal voor een dierbare, of maak een collagefilmpje van je foto's samen met een verhaal of ondertiteling die achter de schermen wordt verteld. Een heel romantische verrassing is een ster uit hout of metaal uit de lucht gesneden voor een meisje.

Stap 4

Er is ook een universele manier om een geliefde van elk geslacht, leeftijd en status te plezieren. Koop het ding dat hij (zij) al lang wilde, maar hij (zij) kon het niet betalen. Dit geschenk kan ook zijn wat, naar uw mening, een snuisterij lijkt: een paspoorthoesje, een beeldje om ringen in op te bergen, een grappig gadgetspeelgoed, een kussen met een interessante print, enz.

Stap 5

Een paar geliefden is aan te raden om één keer per maand een wensvervullingsavond te organiseren. Schrijf op de stukjes papier een paar van je verlangens, die voor je wederhelft niet zo moeilijk zouden zijn om te vervullen. Zo is er een significant verschil tussen “100 kusjes geven gedurende de dag” en “morgen op wereldreis gaan”. Speel wensen één voor één in elke inzet die je maar kunt bedenken.

Aanbevolen: