Hoe Organiseer Je Een Discofeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Discofeest?
Hoe Organiseer Je Een Discofeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Discofeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Discofeest?
Video: Discofeest thuis in de tuin 2024, April
Anonim

De laatste tijd is het erg in de mode om verschillende themafeesten te organiseren. Dit is erg interessant voor zowel gastheren als gasten. De gastheren zullen blij zijn met de voorbereiding op de langverwachte vakantie, en de gasten op zo'n origineel feest zullen veel interessanter zijn dan op het gebruikelijke. En er zijn veel onderwerpen voor feesten: piraten, kinderfeestjes, Halloweenfeesten, een feest gebaseerd op een film, en een van de meest voorkomende is een discofeest.

Hoe organiseer je een discofeest?
Hoe organiseer je een discofeest?

instructies:

Stap 1

Als u besluit een thematische te organiseren, moet u eerst beslissen in welke ruimte u deze gaat dirigeren. Je kunt het thuis vieren of voor één avond een appartement of café huren. Aan de ene kant is het erg handig om thuis een feestje te houden - er zijn geen extra kosten en verantwoordelijkheden voor de eigenaren van een gehuurd appartement of café. Maar aan de andere kant loop je na een feestje het risico van een algemene schoonmaak, wat je kunt voorkomen door een café, club of restaurant te huren.

Stap 2

Aan de vooravond van het feest moet je de decoratie van de kamer doen. Richt de kamer in volgens het thema. Voor dit doel zijn een gespiegelde discobal, kleurenmuziek, een gewone bandrecorder en enorme luidsprekers goed geschikt. Kies de juiste muziek - het zal tegenwoordig niet moeilijk zijn om hits uit de jaren tachtig te vinden.

Stap 3

Denk aan kostuums voor jou en je gasten. Je kunt ze bijvoorbeeld vragen zich te kleden als de sterren van de jaren tachtig - Michael Jackson, Yura Shatunov of de Mirage-groep. Als dit niet mogelijk is, kun je gewoon een bananenbroek en een jas met brede schouders of een jurk met een legging aantrekken, een geborsteld kapsel en neonmake-up doen - en je bent klaar om te feesten.

Stap 4

De volgende stap bij het organiseren van een themafeest is het samenstellen van het menu. Het is fijn als alle gerechten ook passen bij het thema van de vakantie. Weet je nog wat populair was in de jaren tachtig, vraag het aan je ouders, zij kunnen je advies geven. Voor een disco-achtig feest moet je geen exotische gerechten koken of bestellen; eenvoudige huisgemaakte salades zoals Olivier en Haring onder een bontjas zijn voldoende.

Stap 5

Vergeet niet om leuke prijsvragen te bedenken zodat je gasten zich niet vervelen. U kunt bijvoorbeeld een wedstrijd houden voor de beste uitvoering van hits uit de jaren tachtig, de wedstrijd "Raad de melodie". Een eenvoudig twister-spel kan de gasten ook opvrolijken. Natuurlijk werd het niet gespeeld tijdens het Sovjettijdperk, maar de kleuren van het veld zijn geweldig voor het discothema. Ieder van ons herinnert zich nog goed de muziek van de jaren tachtig. Het wordt heel interessant, leuk en origineel om een discofeestje te houden waar je weer beroemde hits uit het verleden kunt horen. Geen van uw gasten zal zo'n vakantie vergeten!

Aanbevolen: