Een Hitlijst Samenstellen Voor Het Feest

Inhoudsopgave:

Een Hitlijst Samenstellen Voor Het Feest
Een Hitlijst Samenstellen Voor Het Feest

Video: Een Hitlijst Samenstellen Voor Het Feest

Video: Een Hitlijst Samenstellen Voor Het Feest
Video: P!nk - Get The Party Started (Official Video) 2024, April
Anonim

Een feest organiseren vraagt niet alleen nadenken over eten en alcohol, maar ook over de juiste muziek. Afhankelijk van het onderwerp van de bijeenkomst, de leeftijd van de mensen, voorkeuren, moet je een goede afspeellijst maken die iedereen leuk zal vinden.

Een hitlijst samenstellen voor het feest
Een hitlijst samenstellen voor het feest

Welke nummers te kiezen voor de hitlijst

Allereerst moet u zich tot de radio wenden. Als basis kun je denken aan Love Radio, Hit FM, Record en andere populaire golven. In de regel reproduceren ze alle nieuwigheden die worden gehoord. Zelfs als niet alle muziek past, zijn sommige nummers zeker geliefd bij de meerderheid en kiezen ze.

Vervolgens kun je naar sociale netwerken op de pagina's van de deelnemers gaan en hun audio-opnames bekijken. De overeenkomsten vallen meteen op en moeten ook vermeld worden.

Nu is het tijd om na te denken over het thema van het feest. En verzamel, afhankelijk van de gelegenheid van de bijeenkomst, geschikte liedjes. Hier zul je jezelf moeten onthouden, of verwijzen naar muzieksites, bijvoorbeeld Last FM.

Maar de meest effectieve manier is om een Vkontakte-vergadering te maken en iedereen uit te nodigen die naar het feest gaat of daarheen zou kunnen gaan. Het creëren van slechts één thema met muzieksuggesties zal een groot probleem oplossen. De deelnemers doen alles voor je, dus het enige wat je hoeft te doen is de juiste composities te selecteren. Helaas is deze methode vooral geschikt voor jongeren, omdat niet alle volwassenen sociale netwerken gebruiken en je kunnen helpen.

Muziek kiezen op leeftijd

Jonge meisjes en jongens onder de 25 jaar accepteren alle dans en clubs. De beste hits selecteer je op Radio Record. De beste opties zijn buitenlandse muziek van beroemde artiesten of elektronische muziek zonder woorden.

Voor mensen boven de 40 is het tijd om de disco van de jaren 80 en 90 aan te zetten. Iedereen zal blij zijn met de hits van Alla Pugacheva en Laskovy May, die hun jeugd herinneren. Bij zo'n evenement zal de algehele vrolijke sfeer en alcohol een grote rol spelen. In muziek is het publiek niet kieskeurig, het belangrijkste is gewoon om goed uit te rusten.

Maar het maken van een hitlijst voor mensen van 25 tot 40 jaar en scholieren is de moeilijkste taak. Het is echt moeilijk om te raden wat je leuk vindt. De beste optie zou zijn om moderne popsongs op te nemen die iedereen heeft gehoord. Het kunnen zowel Russische als buitenlandse hits zijn. Beter als je kijkt naar wat Muz TV of de eerste alternatieve zender uitzendt.

U kunt wedden op een gekochte verzameling feestliedjes. Of in ieder geval vanaf daar oppikken in welke richting je verder moet zoeken. Een belangrijk punt zal zijn in welke volgorde de nummers zijn gearrangeerd. Vergeet niet om af en toe langzame liedjes in te voegen, zodat mensen kunnen ontspannen of dansen op een langzame dans.

Aanbevolen: