Hoe Organiseer Je Een Vlindertentoonstelling?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Vlindertentoonstelling?
Hoe Organiseer Je Een Vlindertentoonstelling?

Video: Hoe Organiseer Je Een Vlindertentoonstelling?

Video: Hoe Organiseer Je Een Vlindertentoonstelling?
Video: De basics van een vlinder opzetten. (attacus Atlas) 2024, Mei
Anonim

De vlinder heeft altijd de menselijke ziel gesymboliseerd, die alle stadia van zijn vorming heeft doorlopen om echt mooi te worden. Misschien is dat de reden waarom tentoonstellingen van exotische vlinders altijd bewondering en vreugde opwekken bij volwassenen en kinderen die een echt wonder hebben gezien.

Hoe organiseer je een vlindertentoonstelling?
Hoe organiseer je een vlindertentoonstelling?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw lokale belastingkantoor om een individuele ondernemer of rechtspersoon aan te melden als u tentoonstellingen gaat organiseren voor commerciële doeleinden. Wilt u op vrijwillige basis een gratis tentoonstelling organiseren, dan kunt u, afhankelijk van of deze permanent of eenmalig is, contact opnemen met de UFRS om een non-profitorganisatie aan te melden (bijvoorbeeld een club van entomologen of een fonds voor hulpverlening natuur) of toestemming krijgen om het vast te houden van de administratie …

Stap 2

Bepaal of je een tentoonstelling van levende vlinders of collecties van gerenommeerde entomologen gaat houden. In het eerste geval moet u contact opnemen met de afdeling SES om de volgende documenten te verkrijgen: - een veterinair attest - een quarantainewet. Voordat u contact opneemt met de SES, moet u akkoord gaan met alle contracten die u op de levering van poppen met de douane en milieutoezicht, aangezien tropische vlinders in het Internationale Rode Boek kunnen worden vermeld. Om een tentoonstelling van vlindercollecties te organiseren, sluit u een huurovereenkomst met entomologen.

Stap 3

Nadat u bij de SES alle benodigde documenten heeft ontvangen, koopt u apparatuur voor de tentoonstelling en allereerst insectaria voor het houden van poppen en vlinders, waarin de optimale temperatuur en vochtigheid worden gehandhaafd. Maak bij het organiseren van een tentoonstelling van collecties stands die kunnen worden versierd met zowel panelen als foto's.

Stap 4

Zoek een geschikte tentoonstellingsruimte of, als je van plan bent om het permanent te maken, huur en renoveer het volgens de noodzakelijke voorwaarden voor het houden van vlinders.

Stap 5

Neem contact op met een reclamebureau om tentoonstellingsbrochures en -boekjes, maar ook tickets of uitnodigingen te maken. Bestel een video op de lokale tv en koop een serie shows zodat potentiële bezoekers kunnen zien welk geschenk van zeldzame schoonheid je voor hen hebt voorbereid.

Aanbevolen: