Hoe Kun Je De Nieuwjaarsvakantie Doorbrengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Kun Je De Nieuwjaarsvakantie Doorbrengen?
Hoe Kun Je De Nieuwjaarsvakantie Doorbrengen?

Video: Hoe Kun Je De Nieuwjaarsvakantie Doorbrengen?

Video: Hoe Kun Je De Nieuwjaarsvakantie Doorbrengen?
Video: Ответы на самые популярные вопросы на канале. Татьяна Савенкова о себе и своей системе окрашивания. 2024, Maart
Anonim

De meeste Russen brengen de nieuwjaarsvakantie traditioneel thuis door of bezoeken familieleden of goede vrienden. Dit is natuurlijk niet slecht. Maar als zo'n scenario zich elk jaar herhaalt, wil je er vroeg of laat iets aan veranderen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om deze dagen echt interessant en nuttig te maken voor lichaam en geest.

Hoe kun je de nieuwjaarsvakantie doorbrengen?
Hoe kun je de nieuwjaarsvakantie doorbrengen?

instructies:

Stap 1

Denk na over wat u verwacht van de nieuwjaarsvakantie? Als je van luidruchtige gezelschappen, gelach en grappen houdt, zoek dan naar clubs die ongebruikelijke nieuwjaarsshows aanbieden en maak plezier met je vrienden daar. Dit is des te handiger omdat u niet in de keuken hoeft te staan tot u erbij neervalt, culinaire hoogstandjes uitvindt en na de vakantie de afwas doet.

Stap 2

Als u daarentegen in alle rust wilt ontsnappen aan het lawaai en het lastige dagelijkse leven, maak dan een wandeling in het park en door de straten van uw woonplaats, kijk in een bioscoop of een kunstgalerie, bezoek musea die je herinnert het je nauwelijks op werkdagen.

Stap 3

Pak ski's, schaatsen of sleeën en ga naar het bos, het park of de ijsbaan. Artsen en psychologen zijn van mening dat buitenactiviteiten de beste manier van ontspanning voor het menselijk lichaam zijn. Een uurtje skiën of schaatsen in het bos kan meer ontspannend zijn dan een dag op de bank.

Stap 4

Ren met de kinderen en ga in de sneeuw liggen. Houd een wedstrijd voor de beste sneeuwpop of ijssculptuur. Breng thee, koffie in een thermoskan, sandwiches, evenals een camera of videocamera mee, en dan zul je zelfs in de zomer blij zijn om je nieuwjaarsvakantie te herinneren, terwijl je met je hele gezin naar de beelden kijkt.

Stap 5

Ga na actief ploeteren in de sneeuw naar de sauna of, indien mogelijk, naar een goed verwarmd bad. Hier verlicht u niet alleen vermoeidheid, maar krijgt u ook de volgende dagen een boost van levendigheid.

Stap 6

Nieuwjaarsvakanties kunnen ook in het dorp worden doorgebracht met familieleden, ver weg van het stadslawaai en de drukte. Help ze met het huishouden en loop tegelijkertijd naar boven en adem frisse lucht in. Dit is een eenvoudig en pretentieloos scenario, maar het zal uw gezondheid ten goede komen.

Stap 7

De afwezigheid van dorpsverwanten kan worden gecompenseerd door een uitstapje naar recreatiecentra in de voorsteden. Ze bevinden zich in de regel in een bosgebied, in de buurt van pittoreske rivieren, zodat u volledig kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Stap 8

U kunt de situatie radicaal veranderen en de nieuwjaarsvakantie buiten uw geboorteplaats doorbrengen. Kijk eens naar de aanbiedingen van reisbureaus die op deze dagen tal van rondreizen organiseren. Als je geluk hebt, kun je een voordelig pakket kopen. Naar welke regio je gaat, hangt af van je voorkeur. U kunt veel ideeën vinden voor niet-traditionele nieuwjaarsvakanties. Als u skigebieden wilt bezoeken, ga dan naar Frankrijk, Oostenrijk, Finland, Montenegro en meer. Ben je geïnteresseerd in 's werelds mooiste noorderlicht - ga naar IJsland of Groenland. Ik ben de winter beu en ik wil de zon - als je geld hebt, kun je gemakkelijk een vakantie organiseren in Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten of exotische landen in Zuid-Azië. En als je iets ongewoons wilt, zoek dan naar geesten in Engelse kastelen of rijd op olifanten in India.

Aanbevolen: