Hoe Het Jaar Van De Kat Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van De Kat Te Vieren
Hoe Het Jaar Van De Kat Te Vieren

Video: Hoe Het Jaar Van De Kat Te Vieren

Video: Hoe Het Jaar Van De Kat Te Vieren
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Maart
Anonim

Terwijl de Chinezen 2011 vieren als het Jaar van het Konijn, zegt de Vietnamese dierenriem dat het het Jaar van de Kat is. Mensen die dit jaar zijn geboren, zijn ambitieus, getalenteerd, gevoelig, medelevend en geduldig. Dit jaar zal vooral voor hen een succes worden. Zoals elk ander jaar volgens de oosterse kalender, moet het jaar van de kat worden begroet in overeenstemming met zijn symbool.

Hoe het jaar van de kat te vieren
Hoe het jaar van de kat te vieren

instructies:

Stap 1

Allereerst is het noodzakelijk om hulde te brengen aan het symbool van het jaar - de metallic witte kat / konijn. Versier je huis daarom in delicate witte kleuren en verschillende metalen voorwerpen. Deze omvatten - beeldjes van katten, slingers, vazen met de afbeelding van een kat of een konijn, kandelaars en beeldjes van de symbolen van het jaar.

Stap 2

Op de feesttafel horen gerechten te staan waar de kat/konijn de voorkeur aan geeft. Maar er mogen in geen geval konijnenvleesgerechten zijn. De beste oplossing zou een verscheidenheid aan salades, visgerechten, canapés, ontbijtgranen, koude snacks zijn.

Stap 3

De kleuren van dit jaar zijn verschillende pasteltinten en tinten en de materialen zijn overwegend natuurlijk. Daarom is een uitstekende outfit voor het vieren van het nieuwe jaar kleding gemaakt van natuurlijke stoffen (zijde, wol, katoen) in beige en bruine kleuren, en sieraden moeten gemaakt zijn van origineel wit metaal.

Stap 4

Onthoud ook dat je volgens oosterse overtuigingen op oudejaarsavond boze geesten moet verjagen, wat betekent dat een vakantie zonder luidruchtig vuurwerk en fel vuurwerk niet compleet zal zijn.

Aanbevolen: