Hoe Organiseer Je Een Paintball

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Paintball
Hoe Organiseer Je Een Paintball

Video: Hoe Organiseer Je Een Paintball

Video: Hoe Organiseer Je Een Paintball
Video: Chris Baenziger ArtIS 408 Project 2 Final (Student Work) 2024, Mei
Anonim

Onlangs is paintball in Rusland een enorme amateursport geworden. De regels van het spel zijn eenvoudig: raak in een bepaalde tijd de spelers van de tegenstander met behulp van veelkleurige kleurballen. Het is heel eenvoudig om een paintballwedstrijd te organiseren.

Hoe organiseer je een paintball
Hoe organiseer je een paintball

instructies:

Stap 1

Zoek een geschikt paintballgebied. Hoe groter het gebied, hoe interessanter het spel zal zijn. Om geen speciaal hek nodig te hebben, zoek je een plek buiten de stadsgrenzen: en je zult niemand lastig vallen, en niemand zal je lastig vallen. Het bos is een ideaal terrein voor zo'n spel, omdat de noodzaak om dummy-gebouwen te bouwen waarachter je je kunt verstoppen vanzelf verdwijnt.

Stap 2

Koop stevige kaki pakken die verf weghouden van de kleding van spelers en handig zijn voor camouflagedoeleinden. Een paintballpak bestaat meestal uit een jas, broek, bandana en handschoenen. Om kneuzingen door stoten met ballen te voorkomen, moet u strakke kleding of op zijn minst een beschermend vest onder de munitie dragen, wat vooral belangrijk is voor vrouwen en kinderen. Koop eenvoudige sportschoenen (als je die niet op voorraad hebt) of koop speciale wegwerpschoenen van sportartikelen.

Stap 3

Koop paintballmaskers - dit is het belangrijkste stuk uitrusting om de veiligheid van het spel te garanderen. De snelheid van de vliegende ballen bereikt 90 m/s, dus je kunt niet zonder een masker als bescherming voor de ogen. Een skibril, laat staan een gewone skibril, zal je niet helpen.

Stap 4

Bepaal welke paintballmarkers je wilt kopen of huren: halfautomatische of pompactie. Houd er rekening mee dat een halfautomatisch apparaat meer kost.

Stap 5

Overweeg en bespreek de veiligheid van het spel met anderen. Paintballregels moeten bij iedereen bekend zijn, ook bij kinderen. Daarnaast zijn ook de principes van veilig hanteren van de marker belangrijk.

Stap 6

Bepaal hoe lang het spel duurt. Meestal varieert de duur van een uur tot acht.

Stap 7

Verdeel in teams en kies in elk van hen een kapitein.

Stap 8

Ontwikkel een draaiboek. Tegelijkertijd kunnen strategieën heel verschillend zijn, maar tactische taken in de loop van het spel zouden geleidelijk moeilijker moeten worden.

Stap 9

Bepaal de datum en tijd voor het paintballspel.

Aanbevolen: