Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Kiev

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Kiev
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Kiev

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Kiev

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Kiev
Video: WIJ VIEREN ONZE 22STE VERJAARDAG! FANTASY THEMA FEEST! 2024, Mei
Anonim

Aan de vooravond van een verjaardag is de prangende vraag voor velen "waar en hoe het te vieren". Er zijn verschillende mogelijkheden voor een geslaagde viering van deze feestdag in Kiev. U moet hier van tevoren over nadenken en een geschikte plaats voor het feest uitkiezen.

Hoe een verjaardag te vieren in Kiev
Hoe een verjaardag te vieren in Kiev

instructies:

Stap 1

Beslis of je je verjaardag met je familie wilt vieren of actief wilt vieren met je vrienden. Hoeveel geld je nodig hebt en hoe je een vakantie het beste kunt organiseren, hangt af van deze keuze. De belangrijkste taak zal in ieder geval zijn om een vriendelijke sfeer en positieve emoties te creëren. En het hangt sterk af van je voorkeuren en temperament.

Stap 2

Vier een verjaardag met je vrienden op een bowlingbaan als Brooklin. Als je geluk hebt, kun je naar een feest in Chinese stijl met origami-meesters, vuurspuwende fakirs en Chinese leeuwen. Bowlingclub bevindt zich aan de Malinovskogo-straat 12.

Stap 3

Bekijk de informatie over het restaurant- en hotelcomplex in de buitenwijk "Petrovsky Brovar" op de website kiev.globalinfo.ua. U zult uw verjaardag kunnen vieren in het gezelschap van Peter I, u onderdompelen in een sprookje en enkele eeuwen geleden op een spannende reis gaan. Het thema van de avond kan op een bijzondere manier worden benadrukt door het interieur van het restaurant in maritieme stijl. En quizzen, prijsvragen en meerdere trekkingen zorgen ervoor dat u zich de hele vakantie niet zult vervelen. Het restaurant bezorgt de jarige een waardevol cadeau.

Stap 4

Breng een vakantie door in een van de cafés of restaurants in Kiev zelf, als je de stad niet uit wilt. Hier kunt u interessante amusementsprogramma's en een goede traktatie naar uw smaak kiezen. Zo zal het Khinkali-restaurant (Shota Rustaveli st., (044) 234-06-92) voor uw ogen in het oude Colchis veranderen en zullen de gasten van het feest deelnemen aan de zoektocht naar het Gulden Vlies. De disco van de jaren 80 werkt hier tot de ochtend.

Stap 5

Organiseer een feest in een Ierse pub aan de Zolotovorotskaya-straat 15 door deel te nemen aan een van de unieke feesten en in één dag in veel landen tegelijk te zijn geweest. Hier kunt u buitenlandse gerechten proeven en meer te weten komen over de tradities van verschillende landen (Frankrijk, Portugal, Brazilië, enz.).

Aanbevolen: