Hoe Maak Je Een Luiertaart Als Cadeau Voor Je Baby

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Luiertaart Als Cadeau Voor Je Baby
Hoe Maak Je Een Luiertaart Als Cadeau Voor Je Baby

Video: Hoe Maak Je Een Luiertaart Als Cadeau Voor Je Baby

Video: Hoe Maak Je Een Luiertaart Als Cadeau Voor Je Baby
Video: DIY: Luiertaart als kraamcadeau of babyshowercadeau! 2024, April
Anonim

Natuurlijk kan zo'n cadeau voor een pasgeborene als een luiertaart nu niet origineel worden genoemd, om de eenvoudige reden dat het in Rusland gewoon een modieuze trend is geworden. Het is moeilijk om het er niet mee eens te zijn dat dit een mooiere manier is om gelukkige ouders te feliciteren met de voltooiing van het gezin, in plaats van je cadeau simpelweg in een plastic zak te presenteren.

Hoe maak je een luiertaart als cadeau voor je baby
Hoe maak je een luiertaart als cadeau voor je baby

Noodzakelijk

  • - luiers 70 stuks: om het geschenk van pas te laten komen, is het noodzakelijk om het voorkeursmerk te verduidelijken, evenals de maat van de luiers
  • - mooie taartplateau (tray of karton)
  • - dunne doek of luier
  • - elastiekjes, touwtjes of elastiekjes voor geld
  • - wasknijpers voor linnen
  • - satijnen linten voor taartdecoratie
  • - kleine dingen voor kinderen en speelgoed voor decoratie
  • - pinnen
  • - dunne lange stok

instructies:

Stap 1

De cake zal drielaags zijn. De creatie begint met de bovenste laag van 7 luiers. De luiers worden uit de verpakking gehaald en op rollen gerold. Je moet beginnen met draaien met een elastische band, die je iets naar binnen trekt. De opgerolde rol wordt tijdelijk vastgezet met een wasknijper of een geldelastiekje. Alle zeven luiers worden op deze manier opgerold. De rollen zijn gerangschikt in een cirkel, één in het midden en vastgemaakt met een elastische band. Dit vormt de bovenste laag van de cake.

Stap 2

Voor de tweede laag wordt een blanco van acht luiers gemaakt, die vervolgens in een cirkel wordt gewikkeld met nog eens veertien luiers, die op de hierboven beschreven manier tot buizen worden opgerold. Alles zit vast met een touwtje of elastiekje. Om het afwikkelen van de buizen te voorkomen, worden de klemmen als laatste verwijderd.

Stap 3

Om de grootste onderste laag te maken, maak je eerst 3 blanco's van 8 rollen, op dezelfde manier als voor de bovenste twee lagen. Deze drie stukken worden in elkaar gezet en bij elkaar gehouden door een elastische band. De resulterende driehoek is gevuld met vijf luiers om een cirkel te vormen.

Stap 4

Alle resulterende lagen worden op elkaar geplaatst, een lange dunne stok wordt in het midden van alle lagen gestoken om ze te fixeren, om verplaatsing te voorkomen. Een stijve basis moet onder de cake worden geplaatst - dik karton of een dienblad. Doet u dit niet, dan vallen de onderste lagen bij het inpakken uit elkaar.

Stap 5

Elke laag is vastgebonden met prachtige satijnen linten of luiers die over de hoogte van de laag zijn gevouwen, die kunnen worden vastgezet met veiligheidsspelden. De volgende taartdecoratie hangt alleen af van de financiële mogelijkheden van de donor. Je kunt een speeltje op de taart leggen.

Aanbevolen: