Eenvoudige Regels Voor Een Geslaagd Cadeau

Inhoudsopgave:

Eenvoudige Regels Voor Een Geslaagd Cadeau
Eenvoudige Regels Voor Een Geslaagd Cadeau

Video: Eenvoudige Regels Voor Een Geslaagd Cadeau

Video: Eenvoudige Regels Voor Een Geslaagd Cadeau
Video: "Helaas ben ik gezakt..." | Eindexamenjournaal #12 | Geslaagd of gezakt? 2024, Mei
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat het geven van geschenken altijd leuk is, wat niet gezegd kan worden over de keuze van deze geschenken. Eenvoudige regels zullen u vertellen waar u op moet letten en u helpen om met zo'n moeilijke taak om te gaan.

Eenvoudige regels voor een geslaagd cadeau
Eenvoudige regels voor een geslaagd cadeau

instructies:

Stap 1

De eerste regel is de exclusiviteit van een geschenk, dat wil zeggen alle "favoriete" ontvangers die u kent.

Dit kan een poster zijn van de première van je favoriete film. Of een boek van je favoriete hedendaagse schrijver, gesigneerd door de auteur. Of kaartjes voor een concert van je favoriete band.

Hoewel dergelijke geschenken als het meest logisch worden beschouwd, is het mogelijk dat u aan de uitvoering ervan moet sleutelen.

Stap 2

Een doe-het-zelfgeschenk is alleen geschikt als je niet twijfelt aan je capaciteiten.

Je moet bijvoorbeeld niet heldhaftig zijn en een cake bakken volgens een recept dat je vaag bekend voorkomt. Het resultaat kan dubieus zijn en de stemming verpest. Wat is er mis met een kant-en-klare winkeltaart? Als het niet genoeg is, kun je je fantasie laten zien en bijvoorbeeld je wens erop schrijven (met gesmolten chocolade of slagroom).

Deze regel kan worden toegeschreven aan alles wat zelfgemaakt is (schilderijen, souvenirs, meubels, enz.), Waar het beter zou zijn om het gekochte geschenk te "verbeteren".

Stap 3

Als je geen gelukkige eigenaar bent van uitzonderlijke oratorische kwaliteiten, is het echt de moeite waard om je van tevoren op felicitaties voor te bereiden en al je fantasie hierheen te sturen.

Immers, zelfs het meest gewone potlood kan worden gepresenteerd als een uitstekend geschenk, wat onder andere zeer noodzakelijk is voor de "ontvanger".

Kortom, fantaseren!

Aanbevolen: