Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk

Inhoudsopgave:

Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk
Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk

Video: Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk

Video: Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk
Video: Evelien u0026 Anthony - BruidBeeld maakt jullie bruiloft onvergetelijk met hun trouwfilms! 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een zeer belangrijke en lastige gebeurtenis in het leven van mensen die van elkaar houden. Jongeren dromen ervan dat hun huwelijk origineel en onvergetelijk zal zijn. Dit impliceert op zijn beurt een afwijking van traditionele trouwschema's, de keuze van ongebruikelijke plaatsen om het evenement te vieren, het gebruik van een ongebruikelijke omgeving.

Zo maak je je bruiloft onvergetelijk
Zo maak je je bruiloft onvergetelijk

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn gestileerde of theatrale bruiloften zeer relevant. Bijvoorbeeld een bruiloft in ridderlijke stijl. In plaats van een auto versierd met ballen en ringen, worden paarden gebruikt, in plaats van een pak wordt de bruidegom op een harnas gezet. Het banket zelf wordt gehouden in een oud kasteel. En het losgeld van de bruid wordt gespeeld als een riddertoernooi tussen de bruidegom en zijn vrienden. Voor zo'n ongewone bruiloft moet alles onberispelijk worden voorbereid. U moet zorgen voor accessoires, pakken, bruiloftskapsel, enz. Hier kun je niet zonder de hulp van professionals.

Stap 2

Een bruiloft in nationale stijl, bijvoorbeeld een Schotse, zal geweldig en onvergetelijk zijn. Het betekent de bruidegom en zijn vrienden, gekleed in kilts, en doedelzak spelend. Het menu moet van nationale Schotse gerechten zijn en professionele dansers moeten opruiende ril uitvoeren.

Stap 3

Een romantisch en onverwacht vuurwerk zal de bruiloft onvergetelijk maken. De dans van de bruid en bruidegom tegen de achtergrond van een flitsende waterval van harten met de namen van de pasgetrouwden zal de gasten aangenaam verrassen. En jonge mensen zullen zich op dit moment een echte prins en prinses voelen.

Stap 4

Eet koppels die een ideologische bruiloft willen organiseren. Bijvoorbeeld een "groen" huwelijk - jonge mensen kleden zich in kleding gemaakt van gerecyclede stof, gasten worden getrakteerd op natuurlijke groentegerechten, er wordt een fietstocht gemaakt en het geld dat als geschenk wordt ontvangen, wordt gedoneerd aan het natuurfonds.

Aanbevolen: