Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk Voor Gasten

Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk Voor Gasten
Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk Voor Gasten

Video: Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk Voor Gasten

Video: Zo Maak Je Je Bruiloft Onvergetelijk Voor Gasten
Video: Flashmob Bruiloft Lucasu0026Manon 20171222 2024, April
Anonim

Welke bruid wil geen mooie bruiloft die lang in het geheugen van alle gasten zal blijven? Bijna elk jong stel droomt van een vakantie, verhalen die kinderen aan hun kleinkinderen zouden doorgeven als voorbeeld van de triomf van eeuwige liefde. Wat kan van een eenvoudige huwelijksregistratie een onvergetelijke ervaring maken?

Zo maak je je bruiloft onvergetelijk voor gasten
Zo maak je je bruiloft onvergetelijk voor gasten

De geografie van de vakantie. Mee eens, het zal voor gasten moeilijk zijn om de bruiloft te vergeten, die plaatsvond op de warme eilanden of in het centrum van Europa. Elk vertrek, bovendien, zo'n grootschalig vertrek, wordt lang uitgesteld in het geheugen van mensen. Malediven, Thailand, Griekenland - dit zijn allemaal favoriete plekken voor bruiloften. U zult echter origineler zijn als u gasten niet in het buitenland uitnodigt, maar in een ongewone uithoek van ons land. Gasten zullen meer dan eens terugkeren naar warme resorts, maar het is zeer waarschijnlijk dat uw bruiloft de enige keer is dat de gasten Baikal, de Solovetsky-eilanden of de Koerse Schoorwal zullen zien.

Ongewone jurken en kostuums. Als u klaar bent om het risico te nemen en uw gasten te verrassen, waarom zou u dan niet zo'n prachtige dag doorbrengen in de vorm van uw geliefde en opvallende persoonlijkheden en personages? Het belangrijkste is om niet te verdrinken in een groot aantal opties: Bonnie en Clyde, Peter en Catherine, Zeus en Hera, Romeo en Julia, Bella en Edward, Assepoester en de prins …

Speciale onderwerpen. Mee eens, het is zo geweldig als alle gasten het gevoel hebben deel uit te maken van deze heldere vakantie. Dus waarom zou u gasten hier niet mee helpen door een bepaald thema voor de vakantie in te stellen? Regel een bal waarop alle gasten nobele hertogen, gravinnen, prinsen zullen zijn. Oplichten in de disco van de jaren 80 naar de bekende wereldhits. Betover je gasten met de magische wereld van Hogwarts en de goede magie die erin heerst.

Plaats. In dit geval zijn geografische punten niet bedoeld. Wilt u niet dat uw bruiloft plaatsvindt in een standaard restaurant of feestzaal? Dus gooi twijfels weg en gebruik alle mogelijke plaatsen: jacht, helikopter, dak, sauna, jachthaven, parkcomplex. Het belangrijkste is dat alle gasten kunnen worden ondergebracht in het gebied dat u heeft gepland.

Speciale gasten. Naast je naaste mensen op de bruiloft, kun je ook niet heel gewone gasten uitnodigen die klaar zijn om je vakantie voor een bepaald bedrag te versieren: zangers en artiesten, goochelaars, stuntmannen, KVN-mensen, atleten, barmannen, parodisten, artiesten en tekenfilms. In sommige van deze gevallen kunnen gasten niet alleen levendige herinneringen aan de vakantie meenemen, maar ook gedenkwaardige souvenirs, bijvoorbeeld tekenfilms.

Ongewone sfeer. Als u de gasten niet wilt lastigvallen met het kiezen van speciale kostuums volgens een bepaald thema, verbijster dan het personeel met deze vraag. Weinigen zullen vergeten dat op uw bruiloft voedsel werd gedragen door middeleeuwse bedienden, oude Griekse goden of magische kabouters of universele afgoden. Zou je weigeren een glas wijn van Brad Pitt te krijgen, ook al is het niet helemaal de echte?

Unieke riten en ceremonies. Naast de gebruikelijke tradities (een boeket en een kousenband gooien, een bruid ontvoeren), zal de vakantie helpen bij het diversifiëren van enkele acties die later een familiehuwelijkstraditie kunnen worden. De bruid en bruidegom kunnen bijvoorbeeld samen een boom planten als teken van het ontstaan van een nieuw gezin of een luchtlantaarn lanceren met hun namen, verlangens en gezamenlijke plannen.

Interessante kleine dingen. Omring jezelf en je gasten met originele voorwerpen: chocoladefonteinen, ijssculpturen, gepersonaliseerde snoepjes en alcohol. Van bijzonder belang zullen objecten zijn waarop het wapen van uw toekomstige familie zal worden afgebeeld. Heb je geen wapenschild? Je hebt dus een goede reden om ermee op de proppen te komen!

Aanbevolen: