Hoe Markeer Je Een Student Die Een Diploma Ontvangt Aan Een Universiteit?

Inhoudsopgave:

Hoe Markeer Je Een Student Die Een Diploma Ontvangt Aan Een Universiteit?
Hoe Markeer Je Een Student Die Een Diploma Ontvangt Aan Een Universiteit?

Video: Hoe Markeer Je Een Student Die Een Diploma Ontvangt Aan Een Universiteit?

Video: Hoe Markeer Je Een Student Die Een Diploma Ontvangt Aan Een Universiteit?
Video: Diploma-uitreikingen 2019 2024, April
Anonim

Studenten streven ernaar om hun afstudeerdag onvergetelijk te maken - toch zijn vijf jaar studie de meest levendige herinneringen waard. Het is tijd om notities te verbranden, blikjes te rijden, buizen te verdrinken, monumenten aan te kleden en op alle mogelijke manieren afscheid te nemen van een hongerig en moeilijk studentenleven!

Een diploma halen is de meest begeerde studentenvakantie
Een diploma halen is de meest begeerde studentenvakantie

De traditie van het 'wassen' van een diploma is ontstaan in de tijd dat studenten niet alleen 'korsten' kregen, maar ook de insignes van specialisten. Diezelfde insignes moesten naar smaak worden overgoten, gedronken met de juiste toast en dan het insigne op de revers bevestigen. Nu krijgen afgestudeerden geen insigne meer, maar de gewoonte is bewaard gebleven. Voordat de zomer komt, zijn ouderejaars studenten bezig met de vraag hoe ze afstuderen en het begin van een nieuwe levensfase vieren.

Gaan picknicken

Deze optie is geschikt voor bijna alle universitair afgestudeerden, omdat je met elk bedrijf kunt picknicken en in elke stad een gezellig hoekje in de natuur is: een bos, een strand, heuvels, iemands zomerhuisje of recreatiecentrum. Bovendien is deze optie bijna altijd de meest budgettaire. De leerlingen van gisteren hebben niets anders nodig dan een drankje, een hapje en een nuchtere vriend om iedereen mee naar huis te nemen.

Een feestje geven

Om dit te doen, kunt u een nachtclub, café of restaurant huren, een DJ, toastmaster, barman, fotograaf inhuren … De omvang van het evenement hangt af van de verbeeldingskracht, het budget en het aantal feestdeelnemers. Organiseer het formele gedeelte van het feest door ouders en leerkrachten uit te nodigen, en ga daarna door met plezier maken met het jongerengezelschap tot de ochtend!

Bewonder de stad 's nachts

In elke grote stad kun je een limousine met chauffeur huren voor een feestje op wielen. In de salon is een bar met drankjes en een tafel met snacks. Bovendien kun je je voor dergelijke ritten netter kleden en combineren met een fotosessie. Een alternatieve optie is het charteren van een motorschip of riviertram, maar dit is alleen mogelijk in steden met bevaarbare rivieren.

Voel de romantiek onderweg

Als je een gezellige groep hebt, kun je gemakkelijk een studentenreis naar de omliggende bossen organiseren. Pak tenten, slaapzakken, insectenwerende middelen, proviand en benodigdheden - en daar ga je! Vergeet je EHBO-doos, gitarist en notities niet - ze zullen van pas komen bij het aansteken. De methode is gegarandeerd geschikt voor luidruchtige bedrijven: er is niemand om de bewakers in het bos te bellen.

Doe een goede daad

Maar wat als je in plaats van het traditionele drinken van sterke dranken minstens één keer in je leven een goede daad doet? Het geld dat op een studentenfeest zou kunnen worden verspild, zou ten goede komen aan weeshuizen, verpleeghuizen, internaten, dierenasielen. Als je behoefte hebt aan goede daden, bied de groep dan deze optie voor een vakantie aan.

Aanbevolen: