Een Jubileum Beëindigen?

Inhoudsopgave:

Een Jubileum Beëindigen?
Een Jubileum Beëindigen?

Video: Een Jubileum Beëindigen?

Video: Een Jubileum Beëindigen?
Video: Geert Wilders v 'Arrogante zenuwachtig lachende' Sigrid Kaag - Formatiedebat Tweede Kamer 2024, April
Anonim

Je gaat een bepaalde datum markeren, een bepaalde mijlpaal tekenen. Nodig hiervoor vrienden en familie uit voor het jubileum, bestel een café, denk na over de menukaart en maak een draaiboek.

Een jubileum beëindigen?
Een jubileum beëindigen?

instructies:

Stap 1

Meestal gaat alles gewoon door: ten eerste, plechtige felicitaties, warme woorden voor de held van de dag, lofprijzingen, het uitreiken van geschenken en wensen voor verder succes. Dan komt het feest, met liederen en dansen, en de held van de dag wordt vaak vergeten. Probeer deze tips om het programma waardig af te ronden.

Stap 2

Denk eerst goed na over uw scenario. Er moeten meerdere mensen aan werken. Er is niets te missen. Train de hele tijd die hoort bij felicitaties, toasts, wedstrijden, dansjes.

Stap 3

Zorg ervoor dat gasten niet overdreven verslaafd zijn aan alcohol. Dan kan een geweldige date immers gewoon in een drank veranderen, waarop ze de reden waarvoor ze verzamelden volledig vergeten.

Stap 4

Bied aan om vaker van de platen te breken en uit te gaan om deel te nemen aan wedstrijden en verschillende sweepstakes. Zo leren de gasten elkaar snel kennen en heerst er een feestelijke gemoedelijke sfeer in de zaal.

Stap 5

Bereid van tevoren leuke en gevarieerde wedstrijden voor waaraan het voor iedereen interessant zou zijn om deel te nemen, en niet alleen voor de meest actieven. Wissel ze af met buitenspellen.

Stap 6

Laat de toastmaster, die bezig is met het houden van de avond, zo vaak mogelijk aan de held van de dag herinneren, niet alleen zijn professionele kwaliteiten onthullen, maar ook mentale. Hij zal alle gasten kennis laten maken met de familie van de held van de gelegenheid, en de familie voorstellen aan de medewerkers en collega's van de jarige.

Stap 7

Meestal wordt er voor het einde van het jubileum een grote taart met kaarsjes binnengebracht. Verzamel alle gasten in een kring, laat iedereen één warme woordwens uitspreken tegen de held van de dag. En hij blaast op zijn beurt alle kaarsjes uit, snijdt de taart aan en geeft iedereen een stukje uit dankbaarheid voor de avond samen.

Stap 8

Het is heel fijn als de gasten aan het eind van de avond het lievelingslied van de jarige zingen, daarvoor kun je zelfs vooraf voorbereide woorden uitdelen.

Stap 9

Maak voor vertrek nogmaals een gedeelde foto en beloof alle gasten de foto's te overhandigen.

Stap 10

En je kunt de avond afsluiten met vuurwerk. Wanneer alle gasten zich bij de uitgang verzamelen, regel dan een echt vuurwerk ter ere van de held van de dag.

Stap 11

Zo'n feestelijke avond zal zowel door de held van de dag als door alle genodigden nog lang worden herinnerd. Ze zullen zich nog lang herinneren en bij gelegenheid de gastheer van de viering bedanken voor de geleverde minuten van plezier.

Aanbevolen: