Hoe Een Bruiloft Te Beëindigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Beëindigen?
Hoe Een Bruiloft Te Beëindigen?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Beëindigen?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Beëindigen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

De lengte van het huwelijksfeest is qua duur en omvang met geen enkel ander feest te vergelijken. Alle familieleden die elkaar lange tijd niet hebben gezien, komen samen, maken kennis met hun nieuwe familieleden. Vrienden en vriendinnen van de pasgetrouwden proberen zichzelf te laten zien en pronken met hun beste outfits. Maar het plezier moet ooit eindigen, het is belangrijk om dit moment correct te berekenen.

Hoe een bruiloft te beëindigen?
Hoe een bruiloft te beëindigen?

Noodzakelijk

  • -champagne;
  • - het bruidsboeket;
  • - Ballonnen;
  • - vuurwerk.

instructies:

Stap 1

Sommige gasten gaan na 2-3 uur feest naar huis. Dank hen voor hun aanwezigheid en giften. Laat niemand uit je aandacht. Het is een lastige opgave om de meest hardnekkige gasten adequaat te hosten, het is voor jou erg belangrijk om ook hier op je best te zijn.

Stap 2

De oudere generatie begint af te vallen uit de gelederen van jonge mensen die veel eerder feest vieren. En na enkele uren van alcoholische plengoffers en heerlijk eten, reageert de middelste generatie niet meer op de oproepen van de toastmaster. Na ongeveer zes uur is het de moeite waard om na te denken over het waardig beëindigen van het banket, terwijl er nog steeds mensen zijn die je woorden kunnen waarderen

Stap 3

Denk aan het vertrek van de pasgetrouwden - ze zijn die dag waarschijnlijk heel vroeg opgestaan, nerveus en voorbereid op een belangrijke gebeurtenis, dus ze zijn moe en dromen van een vakantie. Kies het juiste moment, een soort pauze en rust in de wandeling, om de jongeren naar huis te sturen. Als de pasgetrouwden op reis zijn en gasten vroeg verlaten, leg dan uit dat het evenement aan de gang is.

Stap 4

Maak de laatste toast in het bijzijn van de pasgetrouwden. Laat ze hun familie en vrienden bedanken die hen kwamen steunen op zo'n belangrijk moment in hun leven. Zorg ervoor dat je iedereen uitnodigt voor je tweede trouwdag als je er een hebt. Het is raadzaam om elke gast te benaderen en afzonderlijke woorden van dankbaarheid te zeggen - dit detail zal lang worden onthouden en zal een gunstige indruk maken

Stap 5

Als reactie daarop wensen naaste mensen de jongeren geluk en een lang leven, welzijn en gezonde kinderen. Ze geven praktisch en komisch advies over hoe de eerste huwelijksnacht door te brengen.

Stap 6

Op deze momenten kan de bruid haar boeket naar haar vrienden gooien om te bepalen wie als volgende zal trouwen. In plaats van een auto voor het vertrek van de jongeren, kunt u in de winter een koets of slee huren. Laat tijdens de draden de ballonnen los in de lucht die de hal versierde. Steek de sterretjes aan en steek het vuurwerk af

Stap 7

Terugkerend naar de zaal, kunnen de overige gasten het feest voortzetten - een feest, dans en entertainment met een toastmaster. Als de huurperiode van het pand is afgelopen en de gasten willen doorgaan met het banket, kun je het overgebleven eten en drinken verzamelen en naar het appartement van de ouders of naar de natuur verhuizen.

Aanbevolen: