Waar In Moskou Zijn Er Studentenkaartkortingen

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Zijn Er Studentenkaartkortingen
Waar In Moskou Zijn Er Studentenkaartkortingen

Video: Waar In Moskou Zijn Er Studentenkaartkortingen

Video: Waar In Moskou Zijn Er Studentenkaartkortingen
Video: Голландец в Москве. A Dutch in Moscow. Meeting New Opportunities. Interview with Emile Frijns 2024, Mei
Anonim

Voor studenten die de hoofdstad gaan bezoeken, is het erg belangrijk om meer te bezoeken en minder te betalen. Er zijn veel instellingen in Moskou die grote kortingen bieden aan universiteitsstudenten.

Waar in Moskou zijn er studentenkaartkortingen
Waar in Moskou zijn er studentenkaartkortingen

Museumkortingen

Als je naar Moskou komt en verschillende musea wilt bezoeken, dan wordt de studentenkaart in sommige daarvan een kortingskaart. Een kaartje voor de Tretyakov-galerij voor studenten kost bijvoorbeeld slechts 250 roebel, niet 400. Een kaartje met korting voor het Museum voor Schone Kunsten. Pushkin is de helft van de prijs, de kosten zijn slechts 150 roebel. Als u het Museum van de Grote Vaderlandse Oorlog op Poklonnaya Hill wilt bezoeken, krijgt u 50 roebel korting. Alle studenten hebben gratis toegang tot het Kremlin in Moskou en na 16:00 uur kunnen ze alle tentoonstellingen van het Kremlin vrij betreden.

Studenten - bezoekers van het Museum voor Oude Russische Cultuur en Kunst genoemd naar V. I. Andrei Rublev, een kaartje voor de permanente tentoonstelling kost slechts 50 roebel. Studenten van instellingen voor hoger onderwijs van de Russische Federatie bezoeken het Literair Staatsmuseum met een kaartje voor 100 roebel. Museum van S. A. Yesenina accepteert studenten gratis op alle dagen behalve op maandag. Het meest interessante museum voor hedendaagse geschiedenis van Rusland nodigt u uit om kaartjes te kopen voor 100 roebel.

Studenten hebben recht op gratis toegang tot de dierentuin van Moskou.

Amusement en winkelen

Verrassend genoeg kunnen studenten het Bolshoi Theater bezoeken voor slechts 20 roebel per kaartje. Studenten krijgen "geen zitplaats"-tickets, waarmee ze voor de show een vrije zitplaats kunnen nemen, die bijna altijd te vinden is. Anders is het toegestaan om de voorstelling staand te bekijken.

Voor universiteitsstudenten zijn er kortingen beschikbaar bij bioscopen, cafés en uitgaanscentra. Zo kunnen studenten van maandag t/m woensdag korting krijgen in de bioscopen Cinema Park en Karo, van maandag t/m donderdag in het Luxor Center, doordeweeks bij Kinomax-XL, Under the Dome en enkele andere.

Op de Russische Spoorwegen krijgen studenten korting op kaartjes voor de bovenste ligplaatsen van het compartiment op alle langeafstandstreinen.

Houders van studentenkaarten kunnen ook met korting een hapje eten, bijvoorbeeld bij het Aerocafe bij het metrostation Krasnye Vorota, in de Sea Sushi-keten, in het FM-café bij Yugo-Zapadnaya of Kidzi bij het Water Stadium.

Studenten krijgen ook kortingen van veel onderwijsorganisaties: voor cursussen vreemde talen, computer of cosmetica.

Voor studenten van Moskouse universiteiten is zelfs een metrokaartje goedkoper: slechts 350 roebel per maand. Er zijn verschillende supermarkten die studenten een kleine korting willen geven.

Aanbevolen: