Waar Zijn De Kerstbomen In Moskou

Waar Zijn De Kerstbomen In Moskou
Waar Zijn De Kerstbomen In Moskou

Video: Waar Zijn De Kerstbomen In Moskou

Video: Waar Zijn De Kerstbomen In Moskou
Video: Real Russia. Moscow Christmas. Москва предновогодняя. 2024, April
Anonim

Het is raadzaam voor Moskouse ouders om in november te beslissen naar welke boom ze hun kind brengen. Je moet van tevoren kaartjes kopen en een outfit voor je baby voorbereiden. Het is ook aan te raden om te letten op de voorwaarden van het evenement: is het geschenk inbegrepen of moet je het apart betalen.

Waar zijn de kerstbomen in Moskou
Waar zijn de kerstbomen in Moskou

Avondsessies bij de nieuwjaarsboom in het Staatspaleis van het Kremlin zijn inclusief een kaartje voor een volwassene met een kind en een geschenk. Het feestelijke programma bestaat uit een muzikaal optreden, spelletjes en attracties.

Met kleine kinderen kun je met 1 kaartje naar de kerstboom in de Kathedraal van Christus de Verlosser. Je hebt het recht om alleen een ticket voor het evenement te kopen of extra te betalen voor een cadeau.

De nieuwjaarsboom in de Zuilenzaal van het Huis van Vakbonden is een andere plaats die de goedkeuring van de ouders geniet. Voorwaarde is wel dat je minimaal 40 minuten van tevoren op het evenement aanwezig bent. De gift wordt apart betaald.

De kerstboom in Gostiny Dvor wordt georganiseerd door de Maris Liepa Charitable Foundation met de steun van de regering van Moskou. De kinderen worden vermaakt door de genoemde circusartiesten. Yuri Nikulin, showballet "Favoriet". Bij elk kaartje is een cadeau inbegrepen. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf het vijfde leerjaar.

De nieuwjaarscircusshow in de Manezh (op het Manezhnaya-plein in het Manezh Exhibition Center) wordt traditioneel georganiseerd door de Maris Liepa Charitable Foundation. Bij elk kaartje is een cadeau inbegrepen. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Toegang tot de Ice Show in het Luzhniki Sports Palace met kleuters is mogelijk met één kaartje. Het cadeau wordt apart gekocht.

Volgens de ouders is het beter om met kinderen ouder dan 6 jaar naar de nieuwjaars-ijsmuziekvoorstelling in het Olimpiyskiy-sportcomplex te komen. Het ticket is slechts geldig voor één persoon, ongeacht de leeftijd.

De ijsshow in Sokolniki is ideaal voor zowel de kleintjes als de schoolkinderen. Voor de start van de kerstboom worden er attracties en wedstrijden gehouden.

Een muzikaal optreden en een disco wachten kinderen van 4 tot 12 jaar bij de kerstboom in de Koninklijke Concertzaal van Ostankino. De democratische prijs van een kaartje samen met een geschenk zal ouders verrukken - ongeveer 500 roebel.

Bij de sprookjesshow in het House of Cinema hoeven ouders zich geen zorgen te maken over kinderen ouder dan 5 jaar, aangezien er op het evenement begeleiders zijn die hen naar de plek brengen.

Voor de nieuwjaarsvoorstelling in het theater. Majakovski, kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis, u dient alleen een kaartje voor een ouder te kopen. De betaling voor het geschenk wordt extra in rekening gebracht.

Aanbevolen: