Hoe Zijn Alcoholroutes In Moskou

Hoe Zijn Alcoholroutes In Moskou
Hoe Zijn Alcoholroutes In Moskou

Video: Hoe Zijn Alcoholroutes In Moskou

Video: Hoe Zijn Alcoholroutes In Moskou
Video: Train travel in Russia - From Moscow to Magadan 2024, April
Anonim

Meer recentelijk is er in Moskou een nieuwe dienst verschenen: rondleidingen door bars of thematische alcoholroutes door drankgelegenheden. Een reis naar bekende, en niet zo, bars wordt begeleid door een professionele barman, die tijdens het proces waardevolle opmerkingen geeft, vertelt over de verdiensten, variëteiten en kwaliteiten van dit of dat drankje, over hoe het correct moet worden gedronken.

Hoe zijn alcoholroutes in Moskou
Hoe zijn alcoholroutes in Moskou

Alcoholroutes lopen door Moskou onder auspiciën van de Moscow Bar Tour-service en worden aangekondigd op de pagina op sociale netwerken. Om deel te nemen, moet je een aanmelding per e-mail sturen of een bericht op Facebook schrijven. De kosten van deelname aan de bar-tour bedragen 800 tot 1200 roebel, inclusief één gratis alcoholische cocktail. Bevestiging van deelname is een toegangsbewijs dat door een koerier bij u wordt afgeleverd op het adres dat is aangegeven in de aanvraag.

Een groep van 15-20 personen verzamelt zich op de aangegeven plaats, die, vergezeld van een fotograaf en een barman, 6-10 drinkgelegenheden omzeilt. Het reisschema wordt soms vooraf onderhandeld als de barrondleiding is gewijd aan de kennismaking met een specifiek type alcoholische drank. Voor het geval het onderwerp niet van tevoren is aangekondigd, interviewt de begeleidende barman de deelnemers op de route over hun voorkeuren en hoe ze zijn gekruid in gevechten met de groene slang. Tijdens de rondleiding door de etablissementen krijgt elke deelnemer professionele aanbevelingen van de barman over drankjes en cocktails. Velen van hen staan misschien niet op het standaard barmenu, maar ze zullen worden aangeboden aan tourdeelnemers.

Het idee van dergelijke alcoholische routes door de stad is niet nieuw, maar een onderscheidend kenmerk van de Moskou-routes is de aanwezigheid in de groep van een gids-barman met een excursieprogramma en een dresscode die van het evenement een spannend avontuur maakt. Soms wordt deelnemers bijvoorbeeld gevraagd om zich in een nautische stijl te kleden, soms in een pak met een vlinderdas, soms in een uitgerekte joggingbroek en een alcoholisch T-shirt. Wie wil, kan 's avonds,' s ochtends, verdergaan met wat ze begonnen zijn tijdens een bedwelmende tour. Je kunt naar hem toe komen in wat je maar wilt - sporen van een kater op je gezicht zijn voldoende.

Wat betreft de kledingvoorschriften van andere etablissementen, in overleg met hun administratie, passeren de deelnemers aan de alcoholische route ze zonder obstakels en zonder wachtrijen. Naast het kaartje moeten ze een bepaald bedrag in niet erg grote rekeningen bij zich hebben, om niet te wachten op wisselgeld na de proeverij.

Aanbevolen: