Wat Zijn Alcoholroutes

Wat Zijn Alcoholroutes
Wat Zijn Alcoholroutes

Video: Wat Zijn Alcoholroutes

Video: Wat Zijn Alcoholroutes
Video: Oligopolie - prijsstarheid 2024, Mei
Anonim

Toeristische routes onderscheiden zich door hun diversiteit, originaliteit en zelfs verrassing. Alcohol uit verschillende landen en de productie ervan trekken behoorlijk wat reizigers aan, dus touroperators verkennen steeds meer interessante plaatsen met originele drankjes.

Wat zijn alcoholroutes
Wat zijn alcoholroutes

Alcoholroutes bestaan meestal uit verschillende etappes, steden die bekend staan om de productie van hun alcoholische dranken. Deze ongebruikelijke lijst omvat Mendoza in Argentinië. Het land staat op de vijfde plaats in de wijnproductie. Dit heerlijke drankje is gemaakt van de Malbec-druivensoort, die in Mendoza wordt verbouwd.

Vergeet Krakau in Polen niet, dat beroemd is om zijn Vodka Tour. Volgens sommige rapporten was het in dit land dat wodka werd uitgevonden, dus deze alcoholische drank in deze stad heeft een speciale kwaliteit. Bovendien heeft het oude Krakau een historische sfeer die de moeite waard is om te ervaren.

De alcoholische route omvat ook de Tequila-route in Jalisco, die zich in Mexico bevindt. Deze regio is de thuisbasis van 's werelds beste tequila-variëteiten. Jalisco is goed voor 90% van de productie van de drank. De tour omvat distilleerderijen zoals Cazadores, Jose Cuervo, Tezon, Herradura en Sauza.

Een onderdeel van de route is de Spirit of Speyside, gelegen in Schotland. Dit land staat bekend om zijn uitstekende whisky en er worden zelfs feesten ter ere van het land gehouden. Het festival vindt plaats in drie fasen: in de lente, zomer en herfst, maar het meest interessante en luidruchtige festival wordt gehouden in de lente.

In de derde week van september begint het druivenoogstseizoen in de Franse Côtes du Rhône. Het was in die tijd dat hier het grootste aantal wijnen werd gepresenteerd. Het festival begint in de King's w Saint-Emilion-toren, waarna het festival zich over de hele stad verspreidt.

Elk jaar in september organiseert Kentucky het Bourbon Festival. Op het festival proeven drinkers verschillende soorten bourbon, een soort whisky.

Een van de alcoholische routes omvat het carnaval van Rum, dat plaatsvindt op het kleine Caribische eiland Martinique, dat een oppervlakte heeft van ongeveer 1000 vierkante kilometer. De feestdag wordt gehouden op de vooravond van Aswoensdag, die wordt gevierd 1, 5 maanden voor Pasen.

Vergeet het American Beer Festival in Denver, Colorado niet. Bier in Amerika is niet erg sterk, maar het smaakt goed. In september wordt er een festival gehouden om deze drank te vieren.

De Alcohol Route omvat de California State Wine Route. Het begint in Santa Barbara en eindigt in de buurt van de Napa Valley. Dit pad laat je kennismaken met een verscheidenheid aan fijne Californische wijnen.

Oktoberfest beëindigt het alcoholische pad in Duitsland. Dit is de beroemdste feestdag gewijd aan bier. Tijdens het festival brouwen zes brouwerijen een schuimend drankje met een hoger alcoholpercentage.

Aanbevolen: