Hoe Markeer Je 1 Geboortejaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Markeer Je 1 Geboortejaar?
Hoe Markeer Je 1 Geboortejaar?

Video: Hoe Markeer Je 1 Geboortejaar?

Video: Hoe Markeer Je 1 Geboortejaar?
Video: Как укладывать ламинат одному | БЫСТРО И ЛЕГКО 2024, April
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat de kleine man nog maar een jaar geleden deze wereld voor het eerst zag. En hoeveel is er in deze tijd gepasseerd - van een hulpeloze knobbel is de baby veranderd in een grappige peuter, hoewel hij voorlopig onzeker op zijn benen staat, maar al probeert zijn mening te verdedigen. En ik wil echt dat de viering van de eerste verjaardag in het leven van de baby interessant en leuk is, zowel voor de held van de gelegenheid als voor de gasten.

Hoe markeer je 1 geboortejaar?
Hoe markeer je 1 geboortejaar?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u beslissen over het aantal genodigden. Natuurlijk zullen de naaste familieleden, familievrienden en zijn peetouders de baby willen feliciteren. Als er een verlangen is om de kruimels vrienden te noemen, dan moeten we niet vergeten dat er niet te veel van hen zouden moeten zijn. Volgens psychologen wordt het aantal baby's op een kinderfeestje bepaald door de formule "kinderleeftijd plus één", dus twee peuters met moeders is voldoende.

Stap 2

Het is noodzakelijk om zorgvuldig te overwegen waar u de vakantie precies wilt doorbrengen - thuis of in een kindercafé. Aan de ene kant zal de baby thuis meer gewend zijn en aan de andere kant zal een vakantie in een café ook een vakantie voor een moeder worden, waardoor ze zich kan concentreren op de algemene voorbereiding op het feest, en niet op de voorbereiding gerechten voor een feestelijke tafel. Daarnaast is de café-optie ideaal voor diegenen die simpelweg niet de mogelijkheid hebben om alle gasten te huisvesten vanwege de krappe leefomstandigheden.

Stap 3

De timing van de vakantie is een apart onderwerp voor reflectie.

Het is noodzakelijk dat het kind in een goed humeur is, wat betekent dat hij goed geslapen en goed gevoed is, dus het is noodzakelijk om zich aan te passen aan de dagelijkse routine van de baby. In de regel slapen eenjarige kinderen 2 keer per dag, dus het is niet aan te raden om het feest lang uit te stellen. Maar als je het thuis viert, kun je je kind in de volgende kamer zetten en het plezier voortzetten. Het belangrijkste is om de baby niet te "overbelichten", zodat de vakantie niet eindigt met hysterie door vermoeidheid en een overvloed aan indrukken.

Stap 4

Het is absoluut noodzakelijk om na te denken over het feestmenu.

Ondanks dat vooral eenjarige peuters nog steeds apart van volwassenen eten, is het erg belangrijk dat er in ieder geval een paar dieetgerechten op tafel staan die aan de kleine kunnen worden meegegeven om te proberen. En de keuze van de cake moet bijzonder zorgvuldig worden benaderd, omdat de baby zeker niet alleen de kaars wil uitblazen, maar ook minstens één stuk wil afbijten.

Stap 5

Over het vieren van de eerste verjaardag gesproken, men kan niet anders dan een interessante traditie noemen. Het kind zit dus op een huid (bontjas, schapenvacht) en er worden voorwerpen voor hem neergelegd die de toekomst kunnen symboliseren. Welke items je moet gebruiken, hangt af van de vindingrijkheid van de ouders, maar meestal is het een boek, sleutels, geld, een bolletje wol, een chocoladereep, knoflook, een kwastje en een ring. Sleutels en geld symboliseren een rijk leven, een bol wol - een lang leven, een chocoladereep - een zoet leven, knoflook - een goede gezondheid, een penseel - kunstenaarschap en aanleg voor kunst, en een ring - een gelukkig leven in het huwelijk. Naast de vermelde items kunt u uw eigen items toevoegen, het belangrijkste is dat ze allemaal een puur positieve kleuring hebben. Er wordt aangenomen dat waar het kind naar reikte en in de eerste plaats greep, zijn toekomst het meest nauwkeurig interpreteert.

Aanbevolen: