Wat Familieleden Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Wat Familieleden Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Familieleden Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Familieleden Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Familieleden Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: De nieuwe donorwet. Wat betekent dat voor u? 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw is een heerlijke gezinsvakantie, dus de naaste mensen willen graag speciale en originele cadeaus geven. Het is vrij moeilijk om te kiezen uit de pre-vakantie-variëteit, dus het is het beste om je te concentreren op de meest populaire en nuttige presentaties.

Wat familieleden te geven voor het nieuwe jaar?
Wat familieleden te geven voor het nieuwe jaar?

Het belangrijkste is dat u, voordat u geschenken koopt, moet beslissen of u ze aan elk gezinslid afzonderlijk wilt schenken, of één geschenk voor een gezin of een getrouwd stel. Voor een gezin met een groot aantal familieleden is de tweede optie meer geschikt, en als het gezin klein is, kunt u iedereen een apart geschenk geven.

Een getrouwd stel (bijvoorbeeld een tante met een oom of een zus met een man) kan een geschenk krijgen dat beide zal bevallen. Dit kan een elektrische BBQ-grill zijn, kaartjes voor een theater of een tentoonstelling, maar ook een certificaat voor een familiefotosessie. Als beide echtgenoten dol zijn op bijvoorbeeld het kweken van cactussen, kunt u een zeldzaam exemplaar van deze plant doneren.

image
image

1. Warme wollen producten (sokken, mutsen, sjaals, wanten en truien met nieuwjaarsversieringen).

2. Een servies (servies aan tafel, een set pannen of glazen).

3. Alcoholische dranken.

4. Huishoudelijke artikelen (badjas, handdoek, pantoffels).

5. Zoete geschenken (een set chocolade, handgemaakte cake).

Voor mama, tante, zus of schoonmoeder is een set handgemaakte waxkaarsen een geweldig cadeau. Je kunt ook een sjaal of stola geven aan lieve dames. Veel vrouwen zullen genieten van een certificaat voor hun favoriete winkel of massagesalon. Kunstliefhebbers zullen blij zijn met een kaartje voor een tentoonstelling of een nieuwe theaterproductie. Cosmetica en parfum mogen alleen worden gegeven met een idee van de smaak van een familielid.

Je kunt je oom, broer, vader of schoonvader een compacte trimmer geven met verschillende opzetstukken. Een barbecueset is ook een goed cadeau. Een vrij populair mannengeschenk is een set gereedschappen. Voor autoliefhebbers kunt u een speciale polish of shampoo kopen. Ook kunnen vertegenwoordigers van het sterkere geslacht een gepersonaliseerde fles of een set originele bierglazen leuk vinden.

image
image

Je kunt tieners een schijfje geven met je favoriete band, accessoires voor je telefoon en computer. De set van het populaire spel "Mafia" of "Monopoly" is ook geschikt. Meisjes zullen dol zijn op originele accessoires - broches, sleutelhangers, grappige hangers en armbanden. Je kunt een jongen een voetbal of een basketbalmand voor thuis geven.

image
image

Kinderen jonger dan 2-3 jaar kunnen een verscheidenheid aan speelgoed, boeken en kindergerechten krijgen. Oudere kinderen zullen een bouwset of een kindercomputer leuk vinden. Jongens houden van modelauto's of vliegtuigen, maar ook van parkeer- en spoorbanen. Meisjes zijn gek op poppen, wiegjes, kinderwagens en sets om doktertje te spelen.

image
image

Om het nieuwe jaar helder en onvergetelijk te maken, probeer de kerstman te worden en de kleine droom van elk gezinslid te vervullen.

Aanbevolen: