Hoe Nieuw Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Nieuw Te Vieren?
Hoe Nieuw Te Vieren?

Video: Hoe Nieuw Te Vieren?

Video: Hoe Nieuw Te Vieren?
Video: VW TIGUAN MAF SENSOR LOCATION REPLACEMENT EXPLAINED. WHERE IS MASS AIR FLOW SENSOR 2024, Maart
Anonim

Nieuw 2012 zal worden gehouden onder het symbool van de Black Water Dragon. Hij moet actief en opgewekt worden ontmoet, in een prettige vriendschappelijke of familiale kring, want de Draak houdt van vuurwerk, spelletjes en plezier.

Hoe nieuw 2012 te vieren?
Hoe nieuw 2012 te vieren?

instructies:

Stap 1

De belangrijkste symbolen van 2012 zijn de draak, de boom en het water. Deze items moeten aanwezig zijn in de feestelijke aankleding van het huis. Je kunt ook zeeschelpen, sterren, afbeeldingen van octopus, vissen en ander zeeleven gebruiken. Miniatuurfonteinen en watervallen zullen een prachtige decoratie van uw huis worden. Een drakenbeeldje moet aanwezig zijn in het appartement of huis, als eigenaar van het volgende jaar. Zo niet, dan kun je een knuffel of een foto met zijn afbeelding gebruiken.

Stap 2

Als cadeau voor het nieuwe jaar voor jezelf en je dierbaren, maak je talismannen met de afbeelding van een draak klaar en draag je ze volgend jaar met je mee. Dit kunnen sleutelhangers, bedels voor mobiele telefoons, klein speelgoed, koelkastmagneten zijn. Plaats draken in alle kamers behalve de slaapkamer, en hij zal je huis het hele jaar door beschermen tegen tegenspoed.

Stap 3

De belangrijkste materialen voor nieuwjaarsdecoraties moeten hout, glas, kristal en bloemen zijn. Vazen, beeldjes en composities van droogbloemen en boomtakken zijn perfect voor feestelijke decoratie.

Stap 4

Zo moet je het nieuwe jaar vieren. Een paar minuten voor de grote klokkenluider, haal je gedachten weg van de omringende drukte, kalmeer en bedank Konijn, de patroonheilige van het uitgaande jaar, mentaal voor de goede dingen die je had in 2011. Stel je voor dat al het goede van 2011 met je meegaat naar het komende jaar en dat alle problemen en mislukkingen in het verleden blijven. Begroet na de klokgelui de nieuwe eigenaar - de Draak - mentaal en begroet het nieuwe jaar met een positieve houding.

Stap 5

In het jaar van de Draak wordt aanbevolen om mensen liefde en goedheid te geven, astrologen zeggen dat dit alles dubbel naar je zal terugkeren. Als je negativiteit toont, zal de Draak het versterken in relatie tot jou.

Stap 6

Er zou veel ritmische moderne muziek moeten zijn op de nieuwjaarsvakantie. De bewegingen in de dans moeten de gratie van de draak symboliseren en scherp of langzaam hypnotiserend zijn. Het belangrijkste op oudejaarsavond is om meer activiteit en opwinding te tonen.

Stap 7

Feestelijke kleding moet felle kleuren hebben en op zijn minst een beetje zwart. Briljante versieringen zijn voldoende, aangezien draken in sprookjes vaak fungeren als bewaarders van schatten en schatten. Ongewone, fantastische outfits zijn geschikt om het nieuwe jaar te vieren. Make-up en manicure kunnen ook fancy worden gemaakt, aangezien de draak een mythisch dier is.

Stap 8

Op de feesttafel moet er op welke manier dan ook vis zijn gekookt. Zet bij het dekken van de tafel kaarsen op en steek ze aan tijdens de vakantie. Gebruik sterretjes om een betoverende sfeer te behouden, want de draak is een vuurspuwend dier.

Stap 9

Vier het nieuwe jaar op een leuke en actieve manier, speel spelletjes, lach en maak meer grappen, en dan zal de draak je activiteit en geest waarderen en het hele jaar door je beschermheer zijn.

Aanbevolen: