Hoe Teken Je Een Tekening Voor 8 Maart

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Tekening Voor 8 Maart
Hoe Teken Je Een Tekening Voor 8 Maart

Video: Hoe Teken Je Een Tekening Voor 8 Maart

Video: Hoe Teken Je Een Tekening Voor 8 Maart
Video: Hoe maak je een foto voor 8 maart Mom | Heel gemakkelijk 2024, April
Anonim

Ook kinderen willen hun geliefde moeders, zussen en oma's een plezier doen met een cadeau voor 8 maart. Op de kleuter- en basisschool leren ze om met hun eigen handen te knutselen, ansichtkaarten te tekenen. Je kunt natuurlijk een foto kopen, maar een cadeau dat je zelf maakt is onvergelijkelijk oprechter dan een cadeau uit de winkel. En papa zal het kind altijd helpen om met het werk om te gaan.

Hoe teken je een tekening voor 8 maart
Hoe teken je een tekening voor 8 maart

Het is nodig

  • - wit of gekleurd papier;
  • - eenvoudige potloden, stiften en verf;
  • - tekeningen en afbeeldingen van verschillende sprookjesfiguren.

instructies:

Stap 1

De foto die voor 8 maart is gemaakt, moet bloemen hebben. Lentebloemen - mimosa, sneeuwklokjes zijn niet moeilijk uit te beelden. Bedenk iets anders om op de kaart te tekenen. Een schattig pluizig dier met een boeket in kleine pootjes zal je moeder of grootmoeder zeker ontroeren. Het kleine zusje zal verrukt zijn van een sprookjesfee die op een bloeiende tak zit.

Stap 2

Weef een afbeelding van het cijfer 8 in je tekening, zodat de afbeelding geen twijfel laat over voor welke feestdag het bedoeld is. De acht kunnen worden gemaakt van kleine bloemen of in de vorm van een elegant satijnen lint dat het boeket bindt.

Stap 3

Kies een achtergrond voor je tekening. Of het een wit veld of een vel gekleurd papier wordt, is aan jou. Je kunt blauw papier gebruiken, waarvan de kleur lijkt op de frisse lentelucht. Roze is goed voor het plaatje dat je je zusje geeft, terwijl groen kan worden gebruikt om een heel veld van felle kleuren te schilderen.

Stap 4

Zet je verf en kleurpotloden klaar. Teken met een eenvoudig potlood een eerste schets die de locaties voor elk object en personage bepaalt. Schets het beeldje van het dier, bestaande uit cirkels en ovalen. Het boeket blijft voorlopig ook op één plek staan, losse bloemen en andere details worden later getekend, als de foto meer definitief is.

Stap 5

Je kunt bijvoorbeeld een helder sprookjeshuis tekenen, ervoor is een bloemenveld, waar een konijnenmoeder en een konijnenzoon zijn. Een pluizig kind geeft zijn moeder een boeket wortelen van verschillende grootte. In dit geval moet u eerst de plaats van het huis schetsen met een eenvoudig potlood met lijnen, maar een plaats overlaten voor de veranda en het gazon eronder.

Stap 6

Als je besluit een fee te tekenen die op een fantastische bloem zit, begin dan met een afbeelding van een plant, kopieer het sierlijke dunne beeldje van een sprookjesachtig meisje uit de gevonden afbeelding. Deze afbeelding is te vinden op de verpakking van een poppenspeelgoed, op de omslag van een notitieboekje of kinderboek.

Stap 7

Een tekening voor een grootmoeder kan ook fantastisch worden gemaakt. Stel een rustiek open raam voor, een oude vrouw die ervoor zit, en een kalf met een mooie bloem in zijn mond gluurt door het raam.

Stap 8

Maar een eenvoudig boeket, door u persoonlijk getekend, zal uw geliefde vrouw, aan wie u deze foto presenteert, verrukken. Het belangrijkste is dat je niet vergeet om je tederheid en zorg toe te voegen wanneer je de tekening maakt.

Aanbevolen: