Hoe Maak Je Een Hawaiiaans Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Hawaiiaans Feest?
Hoe Maak Je Een Hawaiiaans Feest?

Video: Hoe Maak Je Een Hawaiiaans Feest?

Video: Hoe Maak Je Een Hawaiiaans Feest?
Video: LIAM SPREEKT HAWAIIAANS?!🇺🇸🌴 2024, April
Anonim

Om een feest met een Hawaiiaans thema een echte lualu te laten worden, een traditioneel inheems feest van deze eilanden, moeten de locatie, snacks, entertainment en natuurlijk de gasten zorgvuldig worden voorbereid.

Hoe maak je een Hawaiiaans feest?
Hoe maak je een Hawaiiaans feest?

instructies:

Stap 1

Informeer de partijleden vooraf over het thema van de avond. Vraag hen om gepast te kleden, of maak je eigen kleurrijke overhemden voor mannen, eenvoudige tops en rokken voor vrouwen. Als het feest buiten is en het weer gunstig is, kunnen meisjes zwemkleding en pareo's om hun heupen dragen.

Stap 2

Versier je kamer in een beachy stijl. Gebruik hiervoor bloemen, palmen (of kamerplanten die erop lijken), slingers. Vergeet ook de muziek voor de avond niet.

Stap 3

Begroet gasten met een traditionele Hawaiiaanse Aloha en draag een bloemenketting. Je kunt ze kopen of zelf maken. Knip de bloemen gewoon uit papier, draai de bloembladen en rijg ze.

Stap 4

Bereid speciale maaltijden voor uw Hawaiiaanse feest. Als je niet wilt lijden, is er één geheim. Voeg ananas toe aan het gerecht om Hawaiiaans te worden. Maak bijvoorbeeld canapés met Frans brood, boter, spek, kaas. Leg een schijfje ananas uit blik, een olijf op deze structuur en zet alles vast met een tandenstoker, of beter nog met een gekleurde spies. Als hoofdgerecht kun je varkensvlees met papaya bakken en als de omstandigheden het toelaten, maak je een schijn van onze kipfilet met ananassjasliek. Vergeet exotisch fruit niet.

Stap 5

Bereid cocktails zoals mojito, pinacolada, Blue Hawaii voor. Om dit te doen, moet u alle benodigde ingrediënten van tevoren kopen en koelen en ijs in voldoende hoeveelheden invriezen. Voor degenen die van sterke drank houden, bied rum aan.

Stap 6

Houd een danswedstrijd. Vertel je gasten dat je in Hawaiiaanse hula alles in de wereld kunt vertellen door middel van gebaren, ogen en emoties. Laat elk van de dansers hun taak voltooien en het publiek bepaalt de winnaar.

Stap 7

Vergeet het Hawaiiaanse spel Limbo niet. De essentie komt erop neer dat deelnemers onder de dwarsbalk door moeten gaan (die geleidelijk lager en lager afdaalt) en deze niet met hun lichaam mogen aanraken.

Aanbevolen: